ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

“Παίρνει Σερτζίνιο Ντεστ η Μπαρτσελόνα”

"Κλεισμένο" θεωρούν τον Σερτζίνιο Ντεστ τα ολλανδικά Μέσα από την Μπαρτσελόνα, με τον νεαρό άσο να αντικαθιστά τον "φευγάτο" Νέλσον Σεμέδο.

“Παίρνει Σερτζίνιο Ντεστ η Μπαρτσελόνα”

Ένα ακόμα όνομα προκύπτει στο ρεπορτάζ των Καταλανών για την ενίσχυση της άμυνας τους. Όπως γράφουν τα Μέσα της Ολλανδίας, ο Σερτζίνιο Ντεστ του Άγιαξ θα συνεχίσει την καριέρα του στο “Καμπ Νου”.

Ασφαλώς, η υπόθεση του σχετίζεται άμεσα με τον μέλλον του Σεμέδο στην ομάδα, με τον 27χρονο να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο. Σερτζίνιο Ντεστ

Νέο “αίμα” στην άμυνα της Μπάρτσα

Την σταδιακή ανανέωση του ρόστερ θέλει να πετύχουν οι “μπλαουγκράνα”. Στόχος τους είναι να ξεκινήσουν από τις θέσεις της άμυνας, στην οποία υπάρχουν παίκτες που δεν εντυπωσιάζουν. Ο Σεμέδο είναι ο πρώτος για αποχώρηση και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

Ο Σερτζίνιο Ντεστ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός του “Αίαντα” κάθε χρόνο παρουσιάζεται και καλύτερος. Οι “μπλαουγκράνα” λοιπόν θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του. Πιστεύουν άλλωστε πως μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να γίνει καθιερωθεί στην άμυνα της ομάδας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του διεθνούς Αμερικάνου είναι ότι η ποδοσφαιρική του αξία είναι ακόμα σε προσιτό επίπεδο. Η τιμή του είναι στα 18 εκατομμύρια ευρώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν πως εάν πουλήσουν τον Σεμέδο και πάρουν τον άσο του Άγιαξ, τότε θα βγουν κερδισμένοι οικονομικά.

Η τιμή του Πορτογάλου ανέρχεται στα 32 εκατομμύρια. Οι Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους και Ίντερ έχουν δείξει ενδιαφέρον οπότε στην Μπαρτσελόνα είναι πεπεισμένοι ότι η πώλησή του θα φέρει αρκετά λεφτά στα ταμεία της. Μέρος αυτού λοιπόν θα πάει στον Ντεστ και τα υπόλοιπα θα προστεθούν στο μπάτζετ του Κίκε Σετιέν.

Ο ατζέντης του παίκτη για την ώρα διαψεύδει ότι η μεταγραφή είναι “κλεισμένη”. Παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα έχει ρωτήσει για τον πελάτη του, αλλά μόνο αυτό. Τα Μέσα της χώρας πάντως επιμένουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στο “Καμπ Νου”. Σύντομα πάντως αναμένεται να δούμε ποιος έχει δίκιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ