ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Έμερι: “Ήθελα να υπογράψω τον Ζαχά αντί του Πέπε”

Ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, δήλωσε ότι προτιμούσε να υπογράψει τον άσο της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά αντί του Νίκολας Πεπέ.

Έμερι: “Ήθελα να υπογράψω τον Ζαχά αντί του Πέπε”

Ο Ουνάι Έμερι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018 και απολύθηκε από αυτήν το χειμώνα του 2019. Στο ξεκίνημα της θητείας του, οι “κανονιέρηδες” εμφάνιζαν μία ανοδική πορεία αλλά στη δεύτερη σεζόν η αστάθεια επανήλθε. Έτσι, ο Μικέλ Αρτέτα τον διαδέχθηκε στον πάγκο της ομάδας, αλλάζοντας έστω και λίγο τη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Μία από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν επί Έμερι ήταν αυτή του Νίκολας Πεπέ. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνουν τον απέκτησε έναντι 81 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λιλ. O Ιβοριανός διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση αλλά άργησε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον. Αυτό κόστισε εν πολλοίς στον Έμερι, καθώς βάσιζε πολλά πάνω του. Μετά την απόλυση του Ισπανού κόουτς, ο Πεπέ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του. Έτσι, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε καταφέρει να μετρήσει 6 γκολ και 8 ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Έμερι προτιμούσε τον Ζαχά.

Ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ, πάντως, μιλώντας στον Guardian, τόνισε ότι επιθυμούσε περισσότερο την απόκτηση του Γουίφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας.

“Υπογράψαμε τον Πέπε. Είναι ένας καλός παίκτης αλλά δε γνωρίζαμε το χαρακτήρα του και ήθελε χρόνο και υπομονή. Εγώ ήθελα να αποκτήσουμε κάποιον που γνώριζε το πρωτάθλημα και δε θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Ο Ζαχά μπορούσε μόνος του να κερδίσει παιχνίδια, όπως το είχε κάνει με μας, τη Σίτι και την Τότεναμ. Απίθανες εμφανίσεις. Τους είπα ότι αυτόν τον παίκτη γνωρίζω και θέλω. Συνάντησα τον Ζαχά και ήθελε να έρθει. Ο σύλλογος αποφάσισε ότι ο Πεπέ ήταν άνθρωπος για το μέλλον της ομάδας. Τους είπα ότι χρειαζόμασταν άμεσα νίκες και ότι ο Ζαχά μας κέρδισε μόνος του. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι ήταν ακριβός και ότι η Πάλας δεν ήθελε να τον πουλήσει. Υπήρξε μία σειρά αποφάσεων που είχαν επιπτώσεις”.

Ας σημειωθεί ότι φέτος ο Γουίλφριντ Ζαχά δεν πραγματοποίησε τόσο καλές εμφανίσεις. Ειδικότερα, μέχρι την διακοπή μέτρησε 3 γκολ και 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ