ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Γκέλα για την Λειψία, σπουδαίες νίκες για Χέρτα και Βόλσφμπουργκ! (vid)

Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε, ωστόσο η Λειψία... δεν επέστρεψε στις νίκες!

Γκέλα για την Λειψία, σπουδαίες νίκες για Χέρτα και Βόλσφμπουργκ! (vid)

Η Μπουντεσλίγκα επέστρεψε, η Λειψία όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει και στις νίκες! Η Λειψία φιλοξένησε την Φράιμπουργκ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1! Εκτός προγράμματος ισοπαλία για την ομάδα του Βέρνερ, η οποία πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση και στους 51 βαθμούς…

Και οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά νωθρά και χωρίς ρυθμό, κάτι που ήταν απόλυτα λογικό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να απειλήσουν πρώτοι την εστία των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης η Φράιμπουργκ άνοιξε το σκορ! Συγκεκριμένα, στο 34΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκίλντε με.. ένα τυχερό τρόπο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0! Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο τέρμα!

Η Λειψία μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές φάσεις, κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης όμως ήρθε στο 77΄με τον Πόουλσεν να κάνει το 1-1 και τους γηπεδούχους να ψάχνουν πλέον την ολική ανατροπή, κάτι που όμως δεν κατάφεραν με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

  • Άουγκσμπουργκ-Βόλσφμπουργκ 1-2

Μπορεί η Άουγκσμπουργκ να ήταν αυτή που να άξιζε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου 45λεπτου, η Βόλσφμπουργκ έκανε το 1-0 με μια έξυπνη κεφαλιά του Στέφεν, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μισό όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν γρήγορα στα ίσα το ματς με το γκολ του Γιεβντάι. Ενώ στο 67′ η Άουγκσμπουργκ σημείωσε και δεύτερο γκολ, ωστόσο μετά από χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.

Ωστόσο, η Βόλσφμπουργκ κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με το γκολ του Γκίντσεκ στο 91′, παίρνοντας και ένα σπουδαίο «διπλό»!

  • Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου 0-3

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η επανάληψη ανήκει εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους! Συγκεκριμένα, στο 58΄η Χέρτα πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Ακπογκούμα στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς! Στο 74΄η Χέρτα καθάρισε την υπόθεση τρίποντο, με τον Κούνα να γράφει το 3-0 και την ομάδα του να πανηγυρίζει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

  • Φορτούνα Ντίσελντορφ-Πάντερμπορν 0-0

Δύο ομάδες που αναμένεται να μονομαχήσουν για την παραμονή τους. Η Φορτούνα ήταν καλύτερη καθ’όλη την διάρκειας της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες.

Από την άλλη η Πάντερμπορν δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη, ωστόσο και ο ένας βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται… θετικό για τους φιλοξενούμενους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ