ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αγνοεί το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Ισάκ

Οι "μπλαουγκράνα" τον έχουν στην μεταγραφική του λίστα, αλλά ο Αλεξάντερ Ισάκ φαίνεται πως κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες από Καταλονία μεριά.

Αγνοεί το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Ισάκ

Από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Λα Λίγκα είναι ο πιτσιρικάς της Ρεάλ Σοσιδάδα. Ο Αλεξάντερ Ισάκ έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα να εκτοξεύσει την αξία του και πολλές ομάδες τον ορέγονται.

Μία από αυτές που έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως φαίνεται πως θα μείνει με την όρεξη. Ισάκ

Δεν είναι η ώρα να φύγει ο ταλαντούχος άσος

Μόλις μία σεζόν βρίσκεται στο “Ανοέτα” ο 21χρονος άσος, αλλά έχει καταφέρει να δείξει ότι ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο. Στην Σοσιεδάδ άλλωστε ο Ισάκ βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που χρειαζόταν και πλέον παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Έπειτα λοιπόν την αποχώρηση του από την Ντόρτμουντ, δοκίμασε την τύχη του στο ισπανικό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής δικαιώνεται.

Σε 27 συμμετοχές έχει 7 γκολ και όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας τον παρακολουθούν. Την περίπτωσή του εξετάζει πιο ζεστά η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, η υπόθεσή του είναι ανεξάρτητη από εκείνες των Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Νεϊμάρ. Ο Σουηδός επιθετικός άλλωστε είναι ένα πρότζεκτ για το μακρινό μέλλον. Εάν ερχόταν, δεν θα διεκδικούσε θέση στην βασική ενδεκάδα και το πιο πιθανό θα ήταν να πάει δανεικός. Αυτό ήταν το πλάνο του συλλόγου, όπως το παρουσιάζουν τα τοπικά Μέσα.

Όμως, τα σχέδια αυτά δεν βρίσκουν σύμφωνο το νεαρό αστέρα. Ο Ισάκ πιστεύει πως την δεδομένη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνει στην ομάδα η οποία τον πίστεψε. Μία αλλαγή θεωρεί πως δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη του και για την ώρα θα παραμείνει στην ομάδα του. Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπάρτσα, ο ταλατντούχος άσος δήλωσε στη “Mundo Deportivo”:

“Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτό. Για την αλήθεια, τίποτα απολύτως. Είναι ασφαλώς τιμή μου που μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα κοιτάζει την δουλειά μου. Το διασκεδάζω πολύ, διανύω μία καλή σεζόν και η ομάδα τα πηγαίνει καλά”.

Όπως αναφέρει λοιπόν το ρεπορτάζ, πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίζει να… διασκεδάζει στην Βασκονία. Πάντως, δεν κλείνει την πόρτα στους Καταλανούς, οι οποίοι όμως θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ