ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

“Ο Σαλάχ αρνήθηκε προσφορά της Ρεάλ το 2018”

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής Αιγύπτου, Χάνι Ράμζι, ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του, Μοχάμεντ Σαλάχ, απέρριψε στο παρελθόν πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Ο Σαλάχ αρνήθηκε προσφορά της Ρεάλ το 2018”

Η σεζόν 2017-2018 ήταν η πρώτη του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ και η πιο παραγωγική. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ έφτασε να συγκρίνεται με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο χάρη με αυτά που έκανε στο γήπεδο. Με 44 γκολ και 16 ασίστ εκείνη τη σεζόν έφτασε να διεκδικεί τη χρυσή μπάλα. Αποκορύφωμα για εκείνον ήταν η συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το χαρεί όσο θα ήθελε. Πρώτον γιατί σε μία μονομαχία με τον Σέρχιο Ράμος γύρισε τη κλείδα του με αποτέλεσμα να βγει πρόωρα εκτός τελικού και δεύτερον, επειδή η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν διεξαγόταν το Μουντιάλ στη Ρωσία. Έτσι, ο Σαλάχ έκανε αγώνα δρόμου για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Τελικά πρόλαβε να συμμετάσχει στη διοργάνωση αλλά δε βρισκόταν στα επιθυμητά επίπεδα. Έτσι η A;iγυπτος, η οποία δεν είχε και κάποιο φοβερό ρόστερ αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η πρόταση της Ρεάλ

Σύμφωνα με δηλώσεις του σημερινού βοηθού προπονητή της εθνικής Αιγύπτου, Χάνι Ράμζι, στο Ontime Sports, εκείνο το καλοκαίρι ο Σαλάχ δέχτηκε πρόταση από τη Ρεάλ την οποία απέρριψε.

“Όταν δούλευα με τον τότε προπονητή της Αιγύπτου, Έκτορ Κούπερ, είχαμε εγκατασταθεί στην Ελβετία για ένα προπονητικό καμπ. Μιλούσα με τον Σαλάχ και μου είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του έκανε μία προσφορά. Ήταν μία πολύ καλή πρόταση. Ο Σαλάχ το συζήτησε μαζί μου και με τον Κούπερ και αποφάσισε να μείνει στη Λίβερπουλ, επειδή ένιωθε άνετα εκεί”.

Ας σημειωθεί ότι ο Ράμζι έγινε βοηθός προπονητής όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των “Φαραώ”, ο Χαβιέ Αγκίρε. Την εποχή του Κούπερ είχε υποστηρικτικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Ράμζι ανέφερε μεταξύ άλλων τις τεράστιες φιλοδοξίες του Σαλάχ: “Μας είπε ότι θέλει να κερδίσει το Κόπα Άφρικα 3 φορές συνεχόμενα, όπως το είχε κάνει η Αίγυπτος, το 2006, 2008 και το 2010”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ