ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δίνει… παράταση ζωής σε Γιόβιτς η Ρεάλ!

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι έτοιμοι, ώστε να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον Λούκα Γιόβιτς για να δείξει τι αξίζει.

Δίνει… παράταση ζωής σε Γιόβιτς η Ρεάλ!

Ήταν από τις πρώτες καλοκαιρινές κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι. Ο Λούκα Γιόβιτς έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον “κυνηγήσουν” αρκετές μεγάλες ομάδες. Δεν ήταν μόνο η “βασίλισσα” που έδειξε έντονο ενδιαφέρον. Αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Σέρβος φορ τα βρήκε σε όλα με τους Μαδριλένους. Με αυτούς έδωσε τα χέρια. Με εκείνους υπέγραψε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας. Παρόλα αυτά η χρονιά δεν έχει πάει τόσο καλά για τον ίδιο. Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που έκανε πλάκα… διαρκείας στους αντίπαλους αμυντικούς πριν από λίγους μήνες στην Μπουντεσλίγκα.

Κάτι οι τραυματισμοί του, κάτι η προσαρμογή του στα νέα δεδομένα, κάτι η δυσκολία της Ρεάλ στη δημιουργία τον έκαναν να κυμανθεί σε… ρηχά νερά. Ακόμη και έτσι, όμως, οι Ισπανοί δείχνουν να τον πιστεύουν. Όπως αναφέρουν πολλά ΜΜΕ οι “μερένχες” θέλουν να του δώσουν ακόμη μία ευκαιρία από τη νέα σεζόν. Μιας και δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του Γιόβιτς.  Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κρατήσει τον Γιόβιτς

Δεν γίνεται να ξέχασε την… μπάλα στη Ρεάλ ο Γιόβιτς!

H φετινή σεζόν δεν ήταν… παράξενη μόνο για τον Λούκα Γιόβιτς. Το μεγάλο όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ, έδειξε και εκείνος σημάδια που δεν ικανοποίησαν τους Ισπανούς. Γενικότερα η εικόνα των “μερένχες” δεν ήταν και τόσο καλή από τη μέση και μπροστά.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν το ξέρει αυτό. Ο Γάλλος τεχνικός δεν θέλει να πάρει ούτε βιαστικές αποφάσεις, ούτε να αδικήσει κάποιον από την πρώτη κιόλας σεζόν. Ο Σέρβος με τα στοιχεία που έχει δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν “δέσει” και με τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό το λόγο και ο “Ζιζού” έχει μιλήσει με τη διοίκηση του συλλόγου ζητώντας τους στην ουσία… παράταση ζωής για τον νεαρό παίκτη και να μην βιαστούν να τον πουλήσουν ακόμη και αν φτάσει στα χέρια τους πολύ καλή οικονομική πρόταση από άλλη ομάδα.

Αυτή φαίνεται να είναι και η στάση που θα κρατήσει -για την ώρα- και μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν η Ρεάλ όσον αφορά το θέμα του Γιόβιτς. Από εκεί και πέρα εκείνος πρέπει να δείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι καλώς πήρε μία δεύτερη ευκαιρία. Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με τα γκολ του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ