ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρ… Γερμανία! (pic)

Ακόμα με μόνη πηγή ταλέντου την Μπουντεσλίγκα, η ενδεκάδα που επιλέξαμε είναι για μεγάλα πράγματα!

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρ… Γερμανία! (pic)

Επιστροφή στην δράση είχαμε το Σαββατοκύριακο, με το γερμανικό πρωτάθλημα να επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Καθήκον λοιπόν του “Βασιλιά” είναι να χρίσει τους έντεκα καλύτερους, αυτούς που ξεχώρισαν χαρίζοντας μας όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Ασφαλώς, την τιμητική τους θα έχουν οι Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ μετά τις τεσσάρες που μοίρασαν. Η Μπάγερν νίκησε κι αυτή, αλλά δεν εντυπωσίασε οπότε θα δανειστούμε μόλις έναν παίκτη από τον Χάνσι Φλικ.

[team1]

Τερματοφύλακας

Αλεξάντερ Σβόλοβ(Φράιμπουργκ)

Μπορεί να μην κράτησε εν τέλει το μηδέν όπως έκαναν πέντε συνάδελφοι του. Είχε όμως ορισμένες κομβικές επεμβάσεις σε σε προσπάθειες της Λειψίας να αποτρέψει μία γκέλα που την αφήνει πίσω στην μάχη του τίτλου.

Δεξί μπακ

Μπέντζαμιν Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου)

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Γάλλου στο ματς κόντρα στην Ουνιόν. Σίγουρα ο αντίπαλος δεν ήταν κάποιο μεγαθήριο, όμως ο ακραίος αμυντικός έδειξε σταθερός αμυντικά και απειλητικός μπροστά. Πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, κλειδώνοντας τη νίκη για τους Βαυαρούς.

Δεξί στόπερ

Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ)

Πρώτος παίκτης των Βεστφαλών που μπαίνει στην ενδεκάδα μας. Με την εμφάνιση της ομάδας του Λουσιάν Φαβρ το μόνο λογικό είναι να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ο ηγέτης της άμυνας ήταν για μία ακόμα φορά εγγύηση και ενέπνεε ηρεμία στους συμπαίκτες του με καίριες επεμβάσεις είτε ψηλά είτε χαμηλά.

Αριστερό στόπερ

Μάνουελ Γκούλντε (Φράιμπουργκ)

Ο Γερμανός αμυντικός βοήθησε κι αυτός για να πάρει η ομάδα του έναν ανέλπιστο πόντο στην έδρα της Λειψίας. Μάλιστα, σκόραρε και το μοναδικό γκολ της Φράιμπουργκ, οπότε του αξίζει και με το παραπάνω μία θέση στην 11άδα μας.

Αριστερό μπακ 

Ραμί Μπενσεμπαϊνί (Γκλάντμπαχ)

Η Γκλάντμπαχ πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Άιντραχτ, ανεβαίνοντας μάλιστα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ένας από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του ήταν ο Αλγερινός μπακ. Ένα γκολ και μία ασίστ για τον πολυσύνθετο αμυντικό, ο οποίος ήταν σε μεγάλη μέρα.

Κεντρικό χαφ

Κερέμ Ντεμιρμπάι (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Πολύ καλή και η παρουσία του Γερμανού χαφ. Ο 27χρονος ήταν καταλυτικός για τις “ασπιρίνες”, με το παιχνίδι τους να περνάει συνεχώς από τα πόδια του. Παράλληλα, είχε μία ασίστ στο δεύτερο γκολ ενώ πέτυχε και το τέταρτο για την Λεβερκούζεν.

Κεντρικό χαφ

Ζούλιαν Μπραντ (Ντόρτμουντ)

Με μία λέξη, απολαυστικός. Ο διεθνής άσος των Βεστφαλών έκανε ό,τι ήθελε στο κέντρο του γηπέδου κόντρα στην Σάλκε. Οι μεταβιβάσεις του ήταν άψογες, ορίζοντας τον ρυθμό του αγώνα. Επίσης, δύο φορές έβγαλε τους συμπαίκτες του απέναντι από το τέρμα για να σκοράρουν.MVP της αγωνιστικής ξεκάθαρα.

Δεξί εξτρέμ

Μουσά Ντιαμπί (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Δεύτερος παίκτης από τις “ασπιρίνες”, οι οποίες χτύπησαν τέσσερις φορές κόντρα στην Βέρντερ. Δύο εξ αυτών ήταν σερβιρισμένες στο… πιάτο από τον ταλαντούχο Μουσά Ντιαμπί. Πολύ δραστήριος ο Γάλλος, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Αριστερό εξτρέμ

Ράφαελ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

Ένας ακόμη παίκτης των θριαμβευτών της αγωνιστικής. Ο Πορτογάλος μπακ χαφ έκανε κτήμα του την αριστερή πλευρά του γηπέδου και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου. Με δύο γκολ έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.

Κεντρικός επιθετικός

Κάι Χάβερτζ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

“Καυτός” επέστρεψε το παιδί θαύμα της Λεβερκούζεν. Σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό του επιθετικού ο πιτσιρικάς έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει το… βιολί του. Δύο γκολ και στα πρώτα 35 λεπτά, έδωσε την ώθηση που χρειαζόντουσαν οι συμπαίκτες του.

Κεντρικός επιθετικός

Έρλινγκ Χάαλαντ (Ντόρτμουντ)

Ακόμη και στον ύπνο του πρέπει να σκοράρει ο νεαρός αστέρας της Ντόρτμουντ. Κόντρα στην Σάλκε έβαλε το 13ο του γκολ σε 12 ματς με την γερμανική ομάδα, ανοίγοντας το σκορ στο ντέρμπι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ