Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει τον “νέο Φαν Ντάικ” από τη Μασία
Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει τον “νέο Φαν Ντάικ” από τη Μασία

Ένα πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή θέλει να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης από την ακαδημία της αιώνιας αντιπάλου, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη.

19.05.2020 | 21:17

Χαβιέ Μπουάμπα. Ένα όνομα, που μπορεί να μην σας λέει πολλά (γιατί μπορεί να το γράφουμε και λάθος). Όμως, πρόκειται για έναν παίκτη που στην Ισπανία λέγονται τα καλύτερα και ίσως είναι η αιτία για έναν “εμφύλιο” μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Οι “μερένχες” έχουν βάλει το νεαρός αστέρα των “μπλαουγκράνα” στο στόχαστρο, με τον ατζέντη του παίκτη να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Τον έχουν χρίσει ως τον “επόμενο Φαν Ντάικ”

Ένας κεντρικός αμυντικός ψηλός, δυνατός, ικανός με την μπάλα στα πόδια και… Ολλανδός. Είναι απολύτως λογικό να παρομοιάζουν τον 18χρονο με τον αρχηγό της Λίβερπουλ. Οι ειδικοί βλέπουν πολλές ομοιότητες στο παιχνίδι του πιτσιρικά και θεωρούν πως ο παίκτης έχει πολύ μέλλον. Όλοι, εκτός από τους ιθύνοντες της ομάδας του, της Μπαρτσελόνα.

Οι δυο πλευρές  έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά ο παίκτης θεωρεί πως δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Θέλει λοιπόν μία “νέα ευκαιρία” όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, σε μία ομάδα που θα πιστέψει σε αυτόν άμεσα. Αυτό ασφαλώς ανοίγει την όρεξη σε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ένας εκ των οποίων είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

“Σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ρωτήσει για τον Χαβιέ. Και η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης. Ασχολούνται σοβαρά με τις ακαδημίες τους, αλλά αυτή θα ήταν μία ευαίσθητη κίνηση. Η Γιουβέντους και η Ίντερ ενδιφέρονται επίσης. Η Τσέλσι έχει κάνει την καλύτερη πρόταση όμως”.

Ο νεαρός άσος αποκτήθηκε μόλις πέρυσι από την Μάαστριχτ, αρχικά για την Κ19. Όμως, γρήγορα πήρε προαγωγή για την δεύτερη ομάδα ενώ έχει προπονηθεί και με την πρώτη ομάδα. Πλέον, δεν αποκλείεται να αλλάξει περιβάλλον, με αρκετές ομάδες από την χώρα του να τον θέλουν επίσης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version