ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ράκιτιτς: “Σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα, αλλά…”

Στην Μπαρτσελόνα θέλει να παραμείνει για πολλούς και διάφορους λόγους ο Ιβάν Ράκιτιτς, όπως τόνισε με δηλώσεις του. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ράκιτιτς: “Σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα, αλλά…”

Η παραμονή του ή όχι έχει γίνει σίριαλ. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σίγουρα όσον αφορά την Μπαρτσελόνα και τον Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης μέσος βρίσκεται στους Καταλανούς από το καλοκαίρι του 2014 και έχει ζήσει πολλές στιγμές μαζί τους. Κυρίως χαρούμενες. Και έχει σηκώσει πολλές κούπες, όντας ως ένας από τους πρωταγωνιστές τους.

Ωστόσο, με τον χρόνο δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Όσο και αν προσπαθήσει. Ο πρώην μέσος της Σεβίλλης δεν αγωνίζεται τόσο όσο στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει και το έχει δηλώσει δημόσια. Γι’ αυτό και δεν θα ήθελε να παραμείνει στις τάξεις των “μπλαουγκράνα” αν αυτό δεν αλλάξει και μάλιστα άμεσα, όπως έχουν κάνει γνωστό πολλά ισπανικά δημοσιεύματα.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από αρκετές ομάδες. Από πολλά πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά ο Ράκιτιτς με δηλώσεις του επισήμανε πως πρωταρχικός του στόχος είναι η παραμονή στο “Καμπ Νου”. Μιας και ο σύλλογος έχει γίνει ένα μαζί του και πλέον είναι κομμάτι της καρδιάς του και της ζωής του.

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα το μόνο που σκέφτομαι είναι η Μπαρτσελόνα. Είναι η προτεραιότητά του. Θέλω να παραμείνω στις τάξεις του συλλόγου με την προϋπόθεση ότι θα μου φέρονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Παρόλα αυτά δεν έχω κλείσει την πόρτα μου σε μία μεγάλη αλλαγή”, ήταν τα λόγια του.

Περιμένει… Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς!

Ένα από τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό είναι εκείνο που θέλει την Μπαρτσελόνα να κάνει δικό της τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ. Φαίνεται πως δεν θα τελειώσει άμεσα.

Αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η έκβαση του εν λόγω σίριαλ. Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για όλα όσα γράφονται και ακούγονται και αν θα μπει ως “έμψυχο αντάλλαγμα” στο deal.

“H μεταγραφή του Λαουτάρο ή όχι στην Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου θέμα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα ήταν σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα, αλλά και ένα μεγάλο βήμα στη δική του καριέρα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μέσος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ