ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Στο τέλος είχε βαρεθεί τη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο”

Κάτι παραπάνω από έντονες ήταν οι σκέψεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο καιρό πριν πάρει μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Στο τέλος είχε βαρεθεί τη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο”

Το έχει πει πολλές φορές. Και σίγουρα θα το ξαναπεί κάπου, κάποτε στο μέλλον. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει κορυφαίος, αλλά δεν ξεχνάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τους “κόκκινους διαβόλους”, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τους άφησε.

Χρωστάει πολλά στους Άγγλους. Χάρη σε αυτούς έμαθε τι θα πει πρωταθλητισμός. Τι θα πει πίεση. Τι θα πει “πρέπει” να είσαι από τους καλύτερους σε κάθε ματς. Σε κάθε διοργάνωση. Η Γιουνάιτεντ έδωσε πολλά σε εκείνον, αλλά και αυτή με τη σειρά της πήρε αρκετά από τον “CR7”.

Άλλωστε ποιος ξέρει; Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τον δούμε και πάλι να περνάει την πόρτα του “Ολντ Τράφορντ”. Όχι ως αντίπαλος, όπως έχει συμβεί κατά το πρόσφατο παρελθόν, αλλά ως παίκτης της αγγλικής ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από μερικά χρόνια τα σενάρια επιστροφής του ήταν πολλά. Αλλά έμειναν στα χαρτιά.

Παρόλα αυτά ακόμη και στις μεγαλύτερες σχέσεις υπάρχει… βαρεμάρα. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Νάνι όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τον συμπατριώτη του στους “κόκκινους διαβόλους”. Ήθελε να ξεφύγει ο Κριστιάνο

Ήταν έτοιμος για… άλλες πολιτείες ο Κριστιάνο

Ο Νάνι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν πολύ καλές επαφές τόσο λόγω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και λόγω εθνικότητας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι δύο άντρες ήταν πολύ κοντά όσο καιρό υπήρξαν συμπαίκτες στους “κόκκινους διαβόλους”. Ενώ στο παρεάκι τους χωρούσε και ο Βραζιλιάνος Άντερσον.

Πολύ πριν ο “CR7” πάρει τη μεταγραφή-ρεκόρ (για εκείνη την εποχή) στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη πει στον Νάνι ότι είναι… φευγάτος.

“Ήμασταν σε μία προπόνηση εγώ, ο Κριστιάνο και ο Άντερσον. Κάναμε μερικά τελειώματα και λέγαμε πιο προσωπικά πράγματα. Πράγματα που λένε οι φίλοι μεταξύ τους. Σε μία φάση ο Κριστιάνο μας είπε ότι έχει βαρεθεί κατά κάποιο τρόπο στη Γιουνάιτεντ και ότι θέλει να πάει αλλού. Εμείς δεν τον πιστέψαμε, γιατί και άλλες φορές είχε πει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε για την απόκτησή του και εν τέλει τον πήρε από εμάς”, ήταν τα λόγια του Νάνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ