ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Χάντσον Οντόι: Συνελήφθη ως ύποπτος βιασμού

Μία μέρα στο κρατητήριο πέρασε ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον Οντόι, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για το βιασμό μίας κοπέλας.

Χάντσον Οντόι: Συνελήφθη ως ύποπτος βιασμού

Σαν βόμβα έσκασαν τα νέα της είδησης της σύλληψης του εξτρέμ της Τσέλσι, Κάλουμ Χόνστον Οντόι. Ειδικότερα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι του Άγγλου στο Δυτικό Λονδίνο μετά από μία αναφορά γυναίκας που δήλωσε αδιαθεσία. Ο 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος βιασμού μετά από το φερόμενο περιστατικό στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία σε δήλωσή της ανέφερε ότι τόσο αυτή όσο και το ασθενοφόρο της υπηρεσίας του Λονδίνου κλήθηκαν τις πρώτες ώρες της Κυριακής, 17 Μαΐου μετά την αναφορά μίας γυναίκας ότι δεν ένιωθε καλά.

Ειδικότερα σύμφωνα με τη δήλωση, η γυναίκα υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο και ο Χάντσον Οντόι στο κρατητήριο. Τελικά ο Άγγλος αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε την ορισθείσα εγγύηση. Δικάσιμος ημέρα θα οριστεί στα μέσα του Ιούνη με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Σε αγγλικό μέσο, πάντως, γείτονας του Οντόι μετέφερε την πληροφορία πως η γυναίκα που έφτασε στο διαμέρισμα “έμοιαζε με τα κορίτσια εκείνα που βλέπεις στο Love Island (σ.σ ριάλιτι σχέσεων στην αγγλική τηλεόραση)”

Δεύτερη περιπέτεια για τον Χάντσον Οντόι

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στους 2 τελευταίους μήνες που ο ποδοσφαιριστής μπήκε σε περιπέτειες. Την πρώτη φορά, φυσικά, είναι βέβαιο ότι δεν έκανε κάτι μεμπτό. Ειδικότερα, στις 12 Μαρτίου διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορονοϊό. Έτσι, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ που νοσούσε από τον ιό. Είχε προηγηθεί η είδησης της λοίμωξης από τον COVID-19 από τον τεχνικό της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Έτσι, το περιστατικό του Χάντσον Οντόι ήταν αυτό που σφράγισε την απόφαση της Πρέμιερ Λιγκ να προχωρήσει σε αναβολή του πρωταθλήματος.

Τις ημέρες που ακολούθησαν ο παίκτης ανακοίνωσε ότι ανάρρωσε πλήρως και ξεκίνησε την απομόνωση στο σπίτι του. Ταυτόχρονα, όλοι οι παίκτες των “μπλε” απομονώθηκαν σπίτι τους για 2 εβδομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Στις 1 Απριλίου, ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε ότι ένιωθε τέλεια έχοντας βιώσει μόνο ήπια συμπτώματα. Έτσι, ξεκίνησε να προπονείται μόνος του από το σπίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ