ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το πρώτο πανηγυρικό “άκυρο” στη Νιούκαστλ είναι γεγονός!

Φαίνεται πως η πορεία της Νιούκαστλ προς την κορυφή, ακόμη και τώρα που μπαίνει σε άλλη οικονομική εποχή, μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Το πρώτο πανηγυρικό “άκυρο” στη Νιούκαστλ είναι γεγονός!

Εδώ και καιρό στη Νιούκαστλ κάνουν όνειρα. Και μάλιστα μεγάλα. Όχι από αυτά όμως που τα βλέπεις όταν πέφτεις για ύπνο. Αλλά για τα… άλλα που είναι μπροστά σου όταν ακόμη είσαι ξύπνιος. Αυτά που έχουν σάρκα και οστά. Η αγγλική ομάδα αναμένεται να περάσει σε νέα εποχή. Πολύ σύντομα.

Οι Άραβες που θα την αναλάβουν έχουν μεγάλα σχέδια για εκείνη. Θέλουν να κάνουν και πάλι τις “καρακάξες” να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν θα είναι ένας κομπάρσος ακόμη η Νιούκαστλ. Παρόλα αυτά τα πολλά χρήματα δεν μπορούν να τα λύσουν όλα. Για την ώρα τουλάχιστον.

Σίγουρα θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των Άγγλων το πετρέλαιο των νέων ιδιοκτητών τους. Όμως, μέχρι την κορυφή υπάρχει ακόμη αρκετό ζόρι και σίγουρα τα “άκυρα” που θα έρθουν αναμένεται να είναι πολλά ή ακόμη και αρκετά. Το πρώτο είναι επίσημο και ήρθε από τον Λουίς Κάμπος.

Ο Πορτογάλος είναι τεχνικός διευθυντής και βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη Λιλ. Όσοι ξέρουν την… πιάτσα έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της Νιούκαστλ φρόντισαν να τον προσεγγίσουν να του δείξουν με πράξεις και πολλά χρήματα ότι τον θέλουν στις τάξεις τους. Ωστόσο, το πράγμα κάπου κόλλησε. Κάπου χάλασε.

Όπως έκανε γνωστό η “L’ Equipe” ο Κάμπος δεν ήταν πρόθυμος να αφήσει τους “λιλουά” για χάρη των Άγγλων, με αποτέλεσμα το πρώτο άκυρο να είναι γεγονός! Θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή η Νιούκαστλ;

Έχουν περάσει και… χειρότερα στη Νιούκαστλ!

Ο σχεδιασμός στη Νιούκαστλ για το αύριο έχει ήδη ξεκινήσει. Τα μεγάλα ονόματα που ακούγονται και γράφονται είναι ήδη πολλά. Κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει. Παρόλα αυτά οι “καρακάξες” θέλουν να χτίσουν κάτι σωστό και καλό πάνω σε δυνατά θεμέλια.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι από τις πιο νευραλγικές που υπάρχουν. Οπότε ξέρουν πως εκεί δεν πρέπει να κάνουν λάθος επιλογή και να φέρουν κάποιον που εκτός από όνομα θα έχει και τις ικανότητες να φτιάξει ένα σύνολο που θα σκορπάει τον τρόμο.

Το “άκυρο” από τον Κάμπος σίγουρα δεν άρεσε στους διοικούντες την αγγλική ομάδα. Όμως, ξέρουν πως υπάρχουν και… αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Και σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι τόσο κακό. Μιας και έχουν περάσει και… χειρότερα στο παρελθόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ