ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Κορονοϊός: Ο Καντέ απουσίασε από την προπόνηση λόγω ανησυχιών

Οι ανησυχίες του μέσου της Τσέλσι, Νγκολό Καντέ για την μετάδοση του νέου κορονοϊού έκαναν τους "μπλε" να του δώσουν άδεια να απέχει από την προπόνηση της Τετάρτης.

Κορονοϊός: Ο Καντέ απουσίασε από την προπόνηση λόγω ανησυχιών

Στον Νγκολό Καντέ επέτρεψε η Τσέλσι να απουσιάζει από την πρώτη φάση των προπονήσεων που διεξήχθη την Τετάρτη (20/5). Αυτή η απόφαση προέκυψε λόγω των ανησυχιών του Γάλλου για την ασφάλεια του, καθώς η Πρέμιερ Λιγκ επιχειρεί να ξεκινήσει ξανά. Ο 29χρονος βγήκε αρνητικός στο νέο κορονοϊό την Τρίτη (19/5) και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο προπονητικό κέντρο, τηρώντας τις αποστάσεις. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, ο Λάμπαρντ του έδωσε άδεια να απουσιάζει από τις επόμενες προπονήσεις. Σύμφωνα με την Mail “o Καντέ είναι ιδιαίτερα νευρικός για την επιστροφή του στη δράση δεδομένων των ρίσκων διασποράς του ιού”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο τα θύματα από τον ιό έχουν ξεπεράσει τα 35 χιλιάδες. Επίσης, το ιστορικό θανάτων στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή είναι βέβαιο ότι θα τον αποθάρρυνε. Ειδικότερα, ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν 11 χρονών. Επίσης, ο μεγαλύτερος αδερφός του κατέληξε αφού υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ του 2018. Ο ίδιος ο παίκτης είχε χάσει τις αισθήσεις του σε μία προπόνηση πριν από 2 χρόνια.

Το απουσιολόγιο της Πρέμιερ Λιγκ μεγαλώνει

Ο Νγκολό Καντέ δεν είναι ο πρώτος παίκτης που απουσιάζει από προπόνηση μετά την επιστροφή σε αυτές. Ένας από τους παίκτες που έχει δηλώσει ότι δε θα προπονείται στο προπονητικό κέντρο είναι και ο άσος της Γουότφροντ, Τρόι Ντίνι. Ειδικότερα, μιλώντας στο Έντι Χερν και στον Τόνι Μπίλιου στην εκπομπή Talk the Talk YouTube show τόνισε ότι προτεραιότητα έχει η υγεία της συζύγου και του γιου του.

“Επιστρέφουμε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Τους είπα ότι δε θα το κάνω. Χρειάζεται μόνος ένας να μολυνθεί. Δε θέλω να φέρω τον ιό στο σπίτι. Ο γιος μου είναι 5 μηνών και έχει προβλήματα αναπνοής. Δε θέλω να τον βάλω σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι με το βρώμικο εξοπλισμό μου. Εάν βάλω τα ρούχα μου μαζί με αυτά του γιου μου ή της συζύγου μου είναι πολύ πιθανό να μεταφέρω τον ιό. Έχω χάσει το παππού μου, τη γιαγιά και τον πατέρα μου. Σχεδόν όλους όσους νοιάζομαι. Οπότε για μένα αυτό είναι πιο σημαντικό από κάποια χρήματα στην τσέπη μου”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πρέπει να προβληματίζει τους ιθύνοντες της Πρέμιερ Λιγκ. Αν συνεχίσουν τα περιστατικά ποδοσφαιριστών που λόγω φόβου αρνούνται να επιστρέψουν, τότε δε θα είναι δυνατή η συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ας σημειωθεί ότι από τα διαγνωστικά τεστ των ομάδων για COVID-19 προέκυψαν 6 νέα κρούσματα. Ένας από αυτά επιβεβαιώθηκε ύστερα ότι ήταν ο συμπαίκτης του Ντίνι, Αντριάν Μαριάπα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ