ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λιλ ΟΣΚ

Στον Μαγκαλάες στρέφεται ο Ζιντάν

Την περίπτωση του Γκαμπριέλ Μαγκαλάες εξετάζει ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ως μία προσιτή λύση για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Στον Μαγκαλάες στρέφεται ο Ζιντάν

Το παρόν αλλά και το μέλλον της άμυνας των “μερένχες” σκέφτεται ο Γάλλος τεχνικός. Ο Ζιζού έχει στο στόχαστρο του τον Νταγιό Ουπαμεκανό, αλλά η “αλμυρή” τιμή έχει φέρει το όνομα του Γκαμπριέλ Μαγκαλάες στην επιφάνεια.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λιλ κι εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλουν κι άλλες κορυφαίες ομάδες. Μαγκαλάες

Μεγαλώνει η λίστα των ενδιαφερομένων

Από τις αποκαλύψεις της φετινής Λιγκ 1 είναι ο 23χρονος άσος. Η παρουσία του είναι σταθερά σε υψηλό επίπεδο και έχει δείξει πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μοιραία λοιπόν έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω του πολλές ομάδες. Ο Μαγκαλάες ήδη έχει ακούσει το όνομα του στο ρεπορτάζ κορυφαίων συλλόγων ενόψει καλοκαιριού.

Τσέλσι, Νάπολι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον είναι αυτές που έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Πλέον, σε αυτή την μακροσκελή λίστα προστίθεται και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της ομάδας τον έχει στο “μικροσκόπιο” κι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Το πλάνο του είναι να αποκτήσει έναν ακόμη ταλαντούχο αμυντικό για το ρόστερ του. Πρώτη του επιλογή ήταν ο Ουπαμεκανό της Λειψίας. Αλλά το κόστος του Γάλλου ήταν μεγάλο για τον ρόλο που θα είχε στην Βασίλισσα. Πιο συγκεκριμένα ο Ζιζού ψάχνει έναν παίκτη για να είναι πίσω από τους Ράμος και Βαράν. Ψάχνει δηλαδή μία ρεζέρβα πολυτελείας που θα παίρνει ευκαιρίες παράλληλα με τον Μιλιτάο, ο οποίος όμως δεν έχει εντυπωσιάσει.

Παράλληλα όμως, ο παίκτης που θα έρθει θα είναι αυτός που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Ράμος στο άμεσο μέλλον. Ο Ισπανός ηγέτης των Μαδριλένων διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και σύντομα θα περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του. Εφόσον βέβαια παραμείνει στην ομάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Ζιζού θα πρέπει να βρει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Βαράν. Επιθυμία του είναι ο αμυντικός αυτός να βρίσκεται κάποια χρόνια στην ομάδα ώστε να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος. Εάν πειστεί ο Μαγκαλάες από το πλάνο αυτό, τότε η διοίκηση της Ρεάλ με μεγάλη της χαρά θα δώσει τα 20 εκατομμύρια που απαιτούνται για τη μεταγραφή του. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του παίκτη και τις εναλλακτικές που θα έχει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ