ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Φλικ: “Ο Ερνάντεζ πρέπει να περιμένει την ευκαιρία του”

Ο Χάνσι Φλικ δεν έχει λόγο να ρισκάρει, καθώς η άμυνα της Μπάγερν αποδίδει εξαιρετικά. Έτσι, ο Λούκας Ερνάντεζ θα πρέπει να περιμένει την ευκαιρία του για να επιστρέψει στην εντεκάδα

Φλικ: “Ο Ερνάντεζ πρέπει να περιμένει την ευκαιρία του”

Μπορεί η Μπάγερν να ξόδεψε 80 εκατομμύρια για να τον φέρει στο Μόναχο, όμως η πρώτη σεζόν του Λούκας Ερνάντεζ δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας.  Ο Γάλλος αμυντικός έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε 7 αναμετρήσεις της Μπουντεσλίγκα, με ορισμένους τραυματισμούς να δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο το έργο του. Ο Χάνσι Φλικ ρωτήθηκε για τον παίκτη του και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βιαστεί να τον ρίξει στην εντεκάδα. Όπως τόνισε, η άμυνα της ομάδας τα πηγαίνει πολύ καλά και δεν συντρέχει λόγος αλλαγής.

“Αλάμπα και Μπόατενγκ τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο κέντρο της άμυνας. Έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ο Λούκας έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τους τραυματισμούς. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις. Τα δίνει όλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνον. Είναι όμως ξεκάθαρο πως όταν κάτι πάει καλά, ο προπονητής δεν έχει λόγο να το αλλάξει. Χρειαζόμαστε όμως όλους τους παίκτες του ρόστερ”. Bayern Munich defender Lucas Hernandez

Η απάντηση για τον Μπόατενγκ

Το μέλλον του Μπόατενγκ στη Μπάγερν ήταν εξαιρετικά αμφίβολο στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, ο ερχομός του Φλικ στην ομάδα έχει αλλάξει τα δεδομένα. Το συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού όμως λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο Φλικ κλήθηκε να απαντήσει για τον παίκτη του.

“Ο Ζερόμ έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Έχει αποδείξει πως μπορεί ακόμα να σταθεί στο υψηλότατο επίπεδο. Έχει καλή φυσική κατάσταση και έχει κερδίσει ξανά τη θέση του στην ομάδα. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του”.

Στα αγωνιστικά, η Μπάγερν υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με στόχο να διατηρήσει το προβάδισμα 4 πόντων από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Με τον Φλικ στο τιμόνι, οι Βαυαροί δείχνουν πως είναι το ακλόνητο φαβορί για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και τη φετινή σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ