ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Μπαρτσελόνα: Η καταστροφική εμμονή της με τα Χαφ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει παίκτη στο κέντρο, την ίδια ώρα που τα προβλήματα στην άμυνα "φωνάζουν" - Ο αχρείαστος Πιάνιτς - Ο αδικημένος Ράκιτιτς.

Μπαρτσελόνα: Η καταστροφική εμμονή της με τα Χαφ

“Η αυλή σου διψάει και εσύ ποτίζεις αλλού”. Κάπως έτσι μοιάζει η τακτική των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα σε σχέση με τη στελέχωση του ρόστερ. Την ίδια ώρα δηλαδή που η ομάδα εμφανίζει όλο και περισσότερο αμυντικά προβλήματα, στη Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να αγνοούν τη κατάσταση και να επικεντρώνονται σε άλλους τομείς. Αν δεν υπήρχε μάλιστα και ο Τερ Στέγκεν, θα μιλούσαμε για “εγκληματική” προσέγγιση.

Την ίδια ώρα που ο Ζεράρντ Πικέ βαδίζει προς τα 34 και είναι μακριά από τον καλό του εαυτό (εδώ και χρόνια). Που ο Λεγκλέ δεν έχει δείξει τρομερά δείγματα γραφής. Ο Ουμτιτί έχει πολλούς τραυματισμούς και δεν λογίζεται καν ως βασικός. Η Μπαρτσελόνα πασχίζει να ενισχυθεί στη θέση όπου έχει μεγάλη πλοιρότητα.

Εδώ και καιρό ακούμε και διαβάζουμε ότι οι Καταλανοί θέλουν κι άλλη μεταγραφή στα χαφ. Για την ακρίβεια θέλουν να καταστρέψουν το οικοδόμημά τους στο χώρο του κέντρου και να χτίσουν ένα άλλο. Αυτό όμως είναι τουλάχιστον πολυτέλεια, ειδικά όταν η ομάδα έχει άλλες, μεγαλύτερες ανάγκες. Εμμονή με το να φύγει ο Ράκιτιτς. Επιμονή με το να φύγει ο Βιδάλ. Και ο ταλαντούχος Αρτούρ μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Όλα αυτά μάλιστα ενώ ο Μπούσκετς δεν κουνιέται από τη θέση του. Ο Ντε Γιονγκ επίσης και ένα κάρο πιτσιρίκια από πίσω που θα ήθεάν και ενδεχομένως να μπορούσαν να πάρουν ευκαιρία. Η καταστροφική εμμονή της Μπάρτσα με τα Χαφ!

Καμία λογική η κίνηση Πιάνιτς

Η Μπαρτσελόνα πασχίζει και είναι έτοιμη να κάνει πολλές θυσίες για να φέρει τον Πιάνιτς στη Βαρκελώνη. Το ερώτημα όμως είναι γιατί; Πώς γίνεται τη περίοδο του κορωνοϊού όπου τα μπάτζετ θα πάνε σφιχτά και οι μεταγραφές θα περιοριστούν, η Μπάρτσελόνα να κυνηγάει τον Πιάνιτς. Όχι ότι ο Βόσνιος δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Αλλά επί της ουσίας υπάρχουν άλλες τρύπες που πρέπει να καλυφθούν.

Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι η ομάδα πρέπει να ανανεωθεί. Τί ανανέωση θα είναι αυτή με τον 30χρονο Πιάνιτς. Τη στιγμή μάλιστα που αγωνιστικά “κουτουλάει” με τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Αν η διοίκηση έχει σκοπό να κάνει υπερβάσεις και να καλύψει όλα τα κενά, καλώς να έρθει. Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, μιας και λεφτά δεν υπάρχουν και οι ανταλλαγές είναι σε πρώτο πλάνο. Η καταστροφική εμμονή της Μπάρτσα με τα Χαφ!

Ανούσιος παραγκωνισμός του Ράκιτιτς

Δηλαδή πόσο ενισχυμένη θα βγουν οι “Μπλαουγκράνα” αν δώσουν τον Ίβαν Ράκιτις και πάρουν τον Πιάνιτς. Ακόμα κι αν για κάποιους είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής μιλάμε για μικρές διαφορές και όχι επί της ουσίας. Αν μπει στην εξίσωση δε και ο ρόλος του Ράκιτιτς και πόσο κουμπώνει με την ομάδα, δεν νομίζω ότι το πρόσημο θα είναι τελικά θετικό αν αποχωρήσει.

Ο Κροάτης δεν είναι σούπερ σταρ και ποτέ δεν λειτούργησε ως τέτοιος. Η προσφορά του όμως στην ομάδα ανά τα χρόνια είναι μεγάλη και σίγουρα όχι αντάξια στο να γίνεται “μπαλάκι” δεξιά και αριστερά, ως πιθανό αντάλλαγμα για οποιονδήποτε μεταγραφικό στόχο.

Χώρος για μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα υπάρχει. Σίγουρα η ομάδα δεν έχει το τέλειο και το πιο πλήρες ρόστερ. Το ζήτημα όμως είναι να γίνουν στοχευμένα και εκεί που η ομάδα “πονάει”. Δηλαδή πρέπει να ρίξουν μια ματιά λίγο πιο πίσω από εκεί που εμμονικά κοιτάνε…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ