Νάπολι

Νάπολι σε Ατλέτικο: Θέλετε Μίλικ; Δώστε Ντιέγκο Κόστα

Τις απαιτήσεις που έχει για τον από την Ατλέτικο για να παραχωρήσει τον Αρκάντιους Μίλικ γνωστοποίησε η διοίκηση της Νάπολι.

Μία ακόμα τράμπα συζητιέται μεταξύ δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει κάνει την κρούση της για τον Μίλικ της Νάπολι και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή.

Όπως αναφέρουν λοιπόν στην Ισπανία δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί και ο Ντιέγκο Κόστα στην υπόθεση. Μίλικ

Εικόνα από το μέλλον;

Είναι δεδομένο πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Έχει αποφασίσει πως ο Ισπανός άσος δεν έχει μέλλον στην ομάδα και τον έχει σπρώξει στην αγορά. Λογικό είναι λοιπόν να κοιτάζει και για τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα των Καβάνι, Λακαζέτ ακούγονται συχνά στο ρεπορτάζ της ομάδας. Πλέον όμως είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ο Μίλικ της Νάπολι να είναι το επόμενο εννιάρι των “ροχιμπλάνκος“. Ο Πολωνός άσος είναι κι αυτός ¨φευγάτος” από τους “παρτενοπέι”.

Δεν τα έχει βρει με την διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2021. Κατάσταση για την οποία είναι ενήμερος ο Σιμεόνε και για τον λόγο αυτό έκανε και την κρούση του για τον παίκτη. Η απάντηση που εξέλαβε λοιπόν ήταν αρκετά ενθαρρυντική.

Η ιταλική ομάδα έως τώρα ζητούσε 45 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη της. Λεφτά που δύσκολα θα έβρισκε μετά την οικονομική κρίση του κορονοϊού. Κάτι που κατάλαβε και όταν ο Αργεντινός τεχνικός χτύπησε την πόρτα του πρότειναν μία ανταλλαγή.

Ζήτησαν λοιπόν σαν αντάλλαγμα τον Ντιέγκο Κόστα. Ένα ενδεχόμενο που είναι δεδομένο πως ενδιαφέρει τον προπονητή της Ατλέτικο. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφορτωθεί έναν παίκτη που δεν υπολογίζει και παράλληλα θα πάρει έναν ικανό επιθετικό. Πιθανώς βέβαια να χρειαστεί και κάποιο χρηματικό ποσό.

Οι μόνες αμφιβολίες που έχει αφορούν τη φυσική κατάσταση του παίκτη. Ο Μίλικ έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και το ιατρικό επιτελείο των Ισπανών θα πρέπει να τον εξετάσει διεξοδικά πριν δώσει το “πράσινο φως”.

Πάντως, η προοπτική του Πολωνού εξετάζεται από τους “ροχιμπλάνκος”, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι εξίσου θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ατλέτικο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ