ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Όταν ο Χέντερσον έσκαγε ποδιά στον Σκόουλς (vid)

Πριν 10 χρόνια ο νεαρός τότε άσος της Σάντερλαντ, Τζόρνταν Χέντερσον, έριξε το twitter με την ποδιά που δοκίμασε στον θρύλο της Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς.

Όταν ο Χέντερσον έσκαγε ποδιά στον Σκόουλς (vid)

Μπορεί ο Τζόρνταν Χέντερσον σήμερα να έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ ως αρχηγός της αλλά διένυσε ένα πολύ μακρύ δρόμο για να φτάσει ως εδώ. Η κληρονομιά που είχε παραλάβει ως “διάδοχος” του Τζέραρντ ήταν πολύ βαριά. Ο ίδιος φαινόταν στα πρώτα του χρόνια στο σύλλογο να μην αντέχει το βάρος του περιβραχιόνιου. Ωστόσο, η έλευση του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτή που άλλαξε τη δική του μοίρα και του κλαμπ. Ο ασταθής Άγγλος μετατράπηκε σε μία ασταμάτητη μηχανή ενέργειας που σταδιακά πρόσθεσε και ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Έτσι κατέληξε να πανηγυρίσει πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ και σε λίγους μήνες την Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω στο 2010 ο 20χρονος τότε ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν για λογαριασμό της Σάντερλαντ. Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς οι “μαύρες γάτες” αντιμετώπιζαν τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χέντερσον έκανε αισθητή την παρουσία του σε εκείνο το παιχνίδι, αφού είχε το θράσος να τα βάλει με τον Πολ Σκόουλς. Ειδικότερα, σε μία φάση ένας εναντίον ενός ο “Χέντο” έσκασε ποδιά στο θρύλο της Γιουνάιτεντ. Μπορεί, βέβαια, να μην ολοκλήρωσε την ενέργεια του αλλά αυτό δεν ήταν ανάγκη για να γίνει viral στο twitter.

https://twitter.com/Skidz_LFC/status/1263552334438838274

Tα δύσκολα χρόνια της νιότης

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χέντερσον θυμήθηκε τα δύσκολα πρώτα χρόνια στο σύλλογο. Ειδικότερα, αφηγήθηκε μία ιστορία με τον Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος τον υποτιμούσε στις προπονήσεις εκνευρίζοντας τον.

Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, υπάρχει κριτική και ο κόσμος σε αμφισβητεί διαρκώς. Εκείνη την εποχή, το 2011, ήμουν ένας νεαρός παίκτης και υπήρχαν ένα-δύο πράγματα που έκανε ο Λουίς στην προπόνηση που δεν μου άρεσαν. Με έκανε να αισθάνομαι πως δεν ήμουν αρκετά καλός για να είμαι στην ίδια ομάδα στην προπόνηση. Σήκωνε συνέχεια τα χέριά του σαν να έλεγε “τι στο διά@@@@ κάνει”σαν να μην έπρεπε να βρίσκομαι εκεί. Αυτό με πλήγωνε πραγματικά. Το έκανε τρεις φορές και τότε ήταν που έγινε έκρηξη μέσα μου και ήμουν έτοιμος να τον σκοτώσω. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, είχα καλή σχέση με τον Λουίς. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι μάλιστα από εκείνο το συμβάν, του έβγαλα ασίστ”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ