Ολιμπίκ Λυών

Που θα το(ν) πάει στο τέλος ο Ντεπάι;

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή που θα βρίσκεται ο Μέμφις Ντεπάι την επόμενη σεζόν, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του προέδρου της Λιόν.

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι από τους καλύτερους παίκτες στη Λιγκ 1. Είναι ο ηγέτης της Λιόν τα τελευταία χρόνια. Το έχει δείξει πολλές φορές με τις εμφανίσεις του. Με τα κρίσιμα γκολ του που αυτά είναι και πολύ ωραία τις πιο πολλές φορές.

Ο Ολλανδός εξτρέμ τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό τραυματισμό. Η απουσία του δεν γινόταν να μην επηρεάσει τους “γκον”. Είναι μαθηματικά σίγουρο πως αυτό θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Όλοι περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτή θα τον βρει στη Λιόν ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Ειδικά μετά τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Ζαν Μισέλ Ολάς. Ο ισχυρός άνδρας της Λιόν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του έμπειρου ποδοσφαιριστή και ποιο μπορεί να είναι αυτό. “Είμαστε ακόμη στη φάση που μιλάμε με τους μάνατζέρ του. Ο μεγάλος του στόχος ήταν να προλάβει το φετινό Euro. Ωστόσο, με όλα που συνέβησαν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το καλό είναι ότι έχουμε μία πιο διαπροσωπική επαφή με τον Ντεπάι και μπορούμε να τα λέμε κατευθείαν, χωρίς μεσάζοντες. Μου είχε αναφέρει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο αν είχαμε τους ίδιους στόχους. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι νεότερο”, τα λόγια του. Τι θα γίνει με τον Ντεπάι;

Από κοντά και η Μίλαν για Ντεπάι!

Ο Μέμφις Ντεπάι έχει βρει την ηρεμία του στη Λιόν. Περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα… έξω. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί της που εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Και κανείς δεν ξέρει με τα σημερινά δεδομένα αν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γι’ αυτό το λόγο και η Μίλαν παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του. Δεν αποκλείεται οι “ροσονέρι” να κάνουν γερό μπάσιμο όταν βρουν μία μικρή ευκαιρία για να ντύσουν στα χρώματά τους τον Ολλανδό εξτρέμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ