Παρί Σεν Ζερμέν

Θέλει να κάνει… μόνιμο τον Ικάρντι η Παρί!

Επίσημη πρόταση στην Ίντερ για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται, έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μάουρο Ικάρντι έκανε… πλάκα στην Ιταλία με τη φανέλα της Ίντερ. Σημείωνε το ένα γκολ μετά το άλλο. Ακόμη και εκεί, όπου οι άμυνες είναι πιο κλειστές. Εκεί όπου πρέπει να “ματώσεις” για να  βρεις δίχτυα. Ήταν ο ηγέτης των “νερατζούρι” μέχρι που τα έβαλε μαζί τους.

Από εκεί και πέρα η μπάλα… χάθηκε. Οι οπαδοί δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό. Η συνέχεια ήταν στη Γαλλία για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Άλλωστε μιλάμε και για έναν από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς των τελευταίων ετών.

Η συμφωνία των δύο συλλόγων είχε να κάνει για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Αυτή την επιλογή θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι Παριζιάνοι, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ με τους πρωταθλητές της Λιγκ 1 να έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στους Ιταλούς για χάρη του Λατίνου φορ που φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ και με κάποια μπόνους μπορεί να φέρει ακόμη δέκα στα ταμεία των Μιλανέζων στο μέλλον. Δεν θέλει να χάσει τον Ικάρντι η Παρί

Τι θα γίνει με τον Ικάρντι;

Η ζωή στο Παρίσι αρέσει στον Μάουρο Ικάρντι και στη γυναίκα του. Η γνωστή μάνατζερ, Γουάντα Νάρα, μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Άρα δεν τίθεται θέμα για το αν θέλει να μείνει εκεί για αρκετά χρόνια ακόμη. Αυτό πρέπει να θεωρείται… δεδομένο.

Τώρα όσον αφορά τον πρώην αρχηγό της Ίντερ δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Βάζει γκολ και δείχνει -γενικότερα- να το απολαμβάνει και πάλι το ποδόσφαιρο. Καμία σχέση με πριν από ένα χρόνο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της διοίκησης της Ίντερ. Δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Τουλάχιστον όχι ακόμη με τους Μιλανέζους να σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον πουλήσουν όσο- όσο, ώστε να τον ξεφορτωθούν μία και καλή. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείουμε και κάτι ακόμη.

Ότι οι Ιταλοί πουλώντας τον πιο ποιοτικό τους παίκτη περιμένουν να έρθουν στα ταμεία τους και τα ανάλογα χρήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ