Τσέλσι

Αντσελότι: “Περιμένω από τον Τέρι να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λάμπαρντ”

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν σίγουρος για την επιτυχία του Λάμπαρντ στην Τσέλσι, ενώ πέταξε το μπαλάκι στον Τζον Τέρι, ώστε να ακολουθήσει την πορεία του πρώην συμπαίκτη του

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει τους πάγκους με το κουτάλι. Έτσι, η άποψή του όταν μιλάει για την προπονητική έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο προπονητής της Έβερτον αναφέρθηκε στον Τζον Τέρι καθώς πιστεύει πως ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Αντσελότι συνεργάστηκε και με τους δύο παίκτες κατά τη θητεία του στους “μπλε” του Λονδίνου. Έτσι, είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητές τους. Aston Villa assistant John Terry

Ο Τέρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Άστον Βίλα, έχοντας θέση στο προπονητικό τιμ του Ντιν Σμιθ. Για τον Αντσελότι, ο Τέρι θα πρέπει να αναλάβει σύντομα τη δουλειά του πρώτου προπονητή, καθώς έχει όλα τα φόντα να πετύχει.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Ιταλός ανέφερε μεταξύ άλλων

“Η επιτυχία του Λάμπαρντ δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Τον ξέρω από παλιά και σαν παίκτης ήταν φανταστικός στο τακτικό κομμάτι. Τα πηγαίνει πολύ καλά και πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι.

Τώρα περιμένω τον Τζον Τέρι να κάνει το ίδιο πράγμα. Τώρα είναι βοηθός, όμως πιστεύω πως, όπως και ο Φράνκι, έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει καλός προπονητής”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ