ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Βέρνερ ο «τιμωρός» και… Champions League η Λειψία! (vid)

Ο Τίμο Βέρνερ (που πέτυχε χατ-τρικ) και η Λειψία «τιμώρησαν» την κάκιστη άμυνα της Μάιντζ και έφυγαν με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (5-0)! Στην 3η θέση ανέβηκε η Λειψία, η οποία ηγείται ξανά στην προσπάθεια εξόδου στο επόμενο Champions League!

Βέρνερ ο «τιμωρός» και… Champions League η Λειψία! (vid)

Μία Λειψία… να την πιεις στο ποτήρι! Ένας Βέρνερ να τρελαίνεσαι!

Οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν για μία ακόμη φορά τη Μάιντζ φέτος και αυτή τη φορά μέσα στο «σπίτι» τους. Το 5-0 τα λέει όλα και δεν επιδέχεται ανάλυσης, με τον Τίμο Βέρνερ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Λειψία στην 3η θέση, που βγάζει στο επόμενο Champions League!

Απίστευτο ρεκόρ ο Βέρνερ, ο οποίος γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που πετυχαίνει χατ-τρικ δύο φορές κόντρα σε μία ομάδα, την ίδια σεζόν! Το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 8-0, άρα η Λειψία με συνολικό σκορ 13-0 έκανε… πελάτισσα τη Μάιντζ φέτος.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να έχουν τεράστια προβλήματα στην άμυνα και αν δεν βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα θα αντιμετωπίσουν το φάσμα του υποβιβασμού. Στο +4 είναι η Μάιντζ αυτή τη στιγμή από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και το μπαράζ παραμονής, με την τελευταία βέβαια να έχει και ματς λιγότερο…

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λειψία έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και αυτές ομολογουμένως ήταν πολύ… άγριες. Μόλις στο 11′, ο Λάιμερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βέρνερ με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 23′, όταν ο Ζάμπιτσερ σέντραρε από δεξιά και ο Πόουλσεν με κεφαλιά σκόραρε!

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, είχε γίνει ήδη το 3-0! Βέρνερ και Ενκουνκού δεν κατάφεραν αρχικά να σκοράρουν, αλλά το έπραξε ο Ζάμπιτσερ από το σημείο του πέναλτι στο 36′, με τη Λειψία να αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το μόνο σημαντικό που συνέβη ήταν το χατ-τρικ που πέτυχε ο Βέρνερ. Δύο ακόμα γκολ από τον Γερμανό, ο οποίος στο 48′ και το 75′ διαμόρφωσε το τελικό Μάιντζ-Λειψία 0-5!

Τα highlights της αναμέτρησης:

Οι συνθέσεις του Μάιντζ-Λειψία:

ΜΑΪΝΤΖ: Μίλερ, Μπρούμα (46’ Ματετά), Μαρτίν, Νιακατέ, Φερνάντες (74’ Λάτσα), Γιούστε, Ονίσιβο (74’ Οζτουνάλι), Μαλόνγκ Κουντέ (61’ Μπαρέιρο), Μπακού, Μποέτιους (61’ Αβονίγι), Κουεσόν

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Ουπαμεκανό (60’ Άνταμς), Χάλζτενμπεργκ, Κλόζτερμαν, Καμπλ (70’ Βολφ), Ζάμπιτσερ (60’ Ορμπάν), Όλμο, Πόουλσεν, Ενκουνκο (70’ Λούκμαν)ύ, Λάιμερ (42’ Μουκιελέ), Βέρνερ

Στο άλλο ματς της ημέρας που έγινε νωρίτερα, η Άουγκσμπουργκ νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 τη Σάλκε και ανέβηκε στην 12η θέση με 30 βαθμούς, αποκτώντας παράλληλα διαφορά 7 βαθμών από τα μπαράζ παραμονής. Οι «Βασιλικοί Μπλε» βρίσκονται στην 8η θέση με 37 βαθμούς και είναι στο -2 από την έξοδο στην Ευρώπη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ