ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Το “τρέχει” για Ομπαμεγιάνγκ η Παρί

Δε μένει σε θεωρητικό επίπεδο το ενδιαφέρον της Παρί για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και οι Γάλλοι ξεκινούν τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Το “τρέχει” για Ομπαμεγιάνγκ η Παρί

Την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκαμπονέζου στράικερ της Άρσεναλ επιθυμούν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ενισχύσεων ενόψει του καλοκαιριού και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι ιδανική περίπτωση.

Ο αρχηγός των “κανονιέρηδων” μετράει μέρες στο Έμιρεϊτς και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιγκ 1. Ομπαμεγιάνγκ

Πολύ ελκυστική η περίπτωση του 31χρονου

Από τα πλέον “καυτά” ονόματα της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου θα είναι ο Ομπαμεγιάνγκ. Ο επιθετικός της Άρσεναλ δεν τα έχει βρει με τη διοίκηση του συλλόγου για επέκταση του συμβολαίου του. Η συνεργασία τους λήγει το 2021 και η ομάδα του θέλει να τον πουλήσει ώστε να μην τον χάσει τσάμπα του χρόνου.

Οι ομάδες που τον κοιτάζουν είναι πολλές, αλλά μόνο η Παρί δείχνει τόσο αποφασισμένη για τον παίκτη. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ίντερ όλες τον έχουν στη λίστα, αλλά έχουν άλλες προτεραιότητες για την επίθεση. Οι πρωταθλητές Γαλλίας όμως τον θέλουν και τον θέλουν το συντομότερο δυνατό.

Κύριος λόγος γι’ αυτή τους την κάψα είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος φημολογείται πως ζήτησε να φύγει από τον σύλλογο. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ξέρει πως δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο. Για τον λόγο αυτό ο Λεονάρντο κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Και το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσει να βρει άλλον παίκτη για τη γραμμή κρούσης του σε αυτό το επίπεδο και αυτή τη τιμή.

Άρσεναλ και Παρί έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο. Η πρώτη πρόταση των Παριζιάνων ήταν στα 38 εκατομμύρια ευρώ όπως γράφουν οι Ισπανοί, με τους Λονδρέζους να αξιώνουν γύρω στα 50 εκατ. Η διαφορά πάντως δεν είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να τα βρουν σύντομα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ από τη μεριά του θα προτιμούσε να μεταγραφεί σε μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, οι δύο γίγαντες του ισπανικού ποδοσφαίρου κοιτάζουν άλλους παίκτες και αργούν χαρακτηριστικά. Οπότε δεν αποκλείεται να δεχθεί την πρόταση της Παρί, εφόσον τον ικανοποιήσει και οικονομικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ