Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Η Γιούβεντους έχασε από τη Ρεάλ το 2017 εξαιτίας της κόπωσης»
Γιουβέντους

«Η Γιούβεντους έχασε από τη Ρεάλ το 2017 εξαιτίας της κόπωσης»

Καθαρά στην κόπωση των παικτών της «βέκια σινιόρα» απέδωσε την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017 ο Τζόρτζιο Κιελίνι

26.05.2020 | 13:39

Ο «χείμαρρος» αποκαλύψεων και ανέκδοτων ιστοριών από τον Τζόρτζιο Κιελίνι συνεχίζεται, καθώς μέσα από την αυτοβιογραφία του ξεπήδησε ακόμα μια ιστορία.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του, «Io Giorgio», ο πολύπειρος Ιταλός αμυντικός σχολίασε πως η ήττα της Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017 από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε καθαρά από την κούραση των παικτών. Υπενθυμίζεται πως το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 1-1, μέχρι την «κατάρρευση» του δευτέρου ημιχρόνου και την τελική συντριβή με 4-1.

«Προσπαθήσαμε αλλά ήμασταν κουρασμένοι»

«Τίποτα περίεργο δεν συνέβη, απλά είχαμε κουραστεί» σχολίασε ο εκ των αρχηγών της Γιουβέντους. «Γιατί να σταματήσουμε ξαφνικά να παίζουμε ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο; Δεν είναι λες και χάναμε με 3-0, που ακόμα και τότε δεν θα έβγαζε κανένα νόημα. Απλά είχαμε κουραστεί πολύ».

Μάλιστα ο Κιελίνι τόνισε πως δύο συμπαίκτες του μετά βίας μπορούσαν να περπατήσουν μετά τα πρώτα 45′, αιτιολογώντας την τοποθέτησή του: «Ο Μάντζουκιτς με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει, τα ίδια και ο Πιάνιτς. Στο ημίχρονο και οι δύο έλαβαν θεραπεία στα γόνατά τους όσο ο Αλέγκρι μιλούσε. Είχαμε μείνει από δυνάμεις, είπαμε πως θα παλεύαμε να επιστρέψουμε αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήρθε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version