ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Λεβερκούζεν, με τέτοιο «δάγκωμα»… θα χρειαστείς πολλές «ασπιρίνες»!

Η Βόλφσμπουργκ «διέλυσε» την Λεβερκούζεν! Έχασαν βαθμούς Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ...

Λεβερκούζεν, με τέτοιο «δάγκωμα»… θα χρειαστείς πολλές «ασπιρίνες»!

Αναπάντεχο διπλό για την Βόλφσμπουργκ η οποία και επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 εκτός έδρας της Λεβερκούζεν! Πισωγύρισμα για τις «ασπιρίνες». Από την άλλη οι «λύκοι» ανεβαίνουν στην βαθμολογία και κοιτάνε με αισιοδοξία το πλασάρισμα τους σε μια θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν!

Η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και θέλησε να… πιάσει στον ύπνο την Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν 2-3 καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δήλωσε “παρών”.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα μείνει στο 0-0, οι ποδοσφαιριστές της Βόλφσμπουργκ είχαν διαφορετική άποψη! Συγκεκριμένα, στο 43′ ο Άρνολντ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πόνγκρασιτς με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι! Στο 64′ ο Άρνολντ έγραψε το 2-0, ενώ ο Στέφεν με κεφαλιά στο 68΄ έκανε το 3-0 και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του. Ωστόσο, η Βόλφσμπουργκ δεν… είχε πει την τελευταία της λέξη και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της με τον Πόνγκρασιτς να γράφει το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Μπαουμγκαρτίγνκερ.

Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ 0-0

Η Γκλάντμπαχ πήρε τα ηνία του ματς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 11΄με τον Τουράμ. Από την άλλη, η Βέρντερ δεν κατάφερε να γίνει καθόλου απειλητική στο πρώτο μισό του αγώνα. Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερα καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες δεν… ρίσκαραν και φάνηκαν ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί εύκολα, καθώς δεν είδαμε κάτι το αξιοσημείωτο.

Άιντραχτ Φρακφούρτης-Φράιμπουργκ 3-3

Ίσως το πιο ενδιαφέρον από πλευρά εξέλιξης ματς της βραδιάς! Η Φράιμπουργκ ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 28΄με τον Γκρίφο να κάνει το 1-0, κερδίζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ωστόσο, η Άιντραχτ κατάφερε να αντιδράσει άμεσα με τον Αντρέ Σίλβα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 35′, ενώ λίγο έλειψε να πάρει και το προβάδισμα στο 40΄. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου..

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι μπήκα κεφάτοι και πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά! Στο 67΄ ο Πέτερσεν έκανε το 2-1, ενώ ο Χέλερ στο 69′ έγραψε το 3-1! Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και μείωσαν γρήγορα με τον Καμάντα σε 2-3, ενώ έφτασαν και στην ισοφάριση με τον Τσάντλες στο 82′. Μάλιστα, η Άιντραχτ βρέθηκε πολύ κοντά και στο να πετύχει την ολική ανατροπή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ