ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Θριαμβεύτρια στο ντέρμπι και έτοιμη για κούπα η Μπάγερν!(vid)

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε χρυσή νίκη στο Signal Induna Park, αποσπάστηκε 7 πόντους από τη Ντόρτμουντ και είναι έτοιμη για ένα ακόμη πρωτάθλημα!

Θριαμβεύτρια στο ντέρμπι και έτοιμη για κούπα η Μπάγερν!(vid)

Καλός ο Χάαλαντ, καλός ο Σάντσο, όμως στη Γερμανία κουμάντο κάνει άλλος! Η Μπάγερν Μονάχου πήρε χρυσό τρίποντο μέσα στο Signal Induna Park και αποσπάστηκε 7 βαθμούς από τη Ντόρτμουντ, 6 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Φλικ, ο Τζόσουα Κίμιχ.

Tο ματς

Η ομάδα του Φαβρ μπήκε καλύτερα στον αγώνα. Έφτασε μάλιστα κοντά στον απόλυτο αιφνιδιασμό των Βαυαρών στο πρώτο λεπτό, όμως ο Μπόατενγκ έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή έπειτα από το πλασέ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο και στο 19′ έφτασαν κι αυτοί κοντά στο γκολ. Ο Κομάν βρήκε ωραία τον Γκνάμπρι εντός περιοχής, ο Γερμανός πλάσαρε, όμως ο Πίστσεκ ντύθηκε…Μπόατενγκ και αποσόβησε πάνω στη γραμμή την παραβίαση της εστίας του. Στο 24′ ήταν η σειρά του Γκνάμπρι να βρει τον Κομάν, όμως το δεξί σουτ του Γάλλου αποκρούστηκε από τον Μπούρκι.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, όμως οι δύο ομάδες υστερούσαν αρκετά στην τελική προσπάθεια. Και πάνω που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα λήξει χωρίς τέρματα, ήταν η στιγμή του Τζόσουα Κίμιχ.

Στο 43′, ο Γερμανός μέσος πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή της Ντόρτμουντ και είδε τον Μπούρκι λίγο έξω από το τέρμα του. Έτσι, με λόμπα που επιχείρησε εκτός περιοχής πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ(που φέρει μερίδιο ευθύνης), στέλνοντας την Μπάγερν προηγούμενη στα αποδυτήρια. Θριαμβεύτρια στο ντέρμπι και έτοιμη για κούπα η Μπάγερν!(vid)

Το δεύτερο μισό

Ο Λουσιέν Φαβρ δεν έχασε χρόνο και με την έναρξη του δεύτερου μέρους προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Εμρέ Τσαν και Τζέιντον Σάντσο αντικατέστησαν τους Ντιλέινι και Μπράντ, με στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας τους.

Έχοντας καλή ψυχολογία από το υπέρ της προβάδισμα, η Μπάγερν μπήκε καλύτερα μετά την ανάπαυλα. Μάλιστα, έφτασε κοντά στο 0-2 στο 54′, όμως ο Μπούρκι πήρε μια προσωπική ρεβάνς, αποκρούοντας στη δεξιά του γωνία το σουτ του Γκορέτσκα.

Η Ντόρτμουντ απάντησε στις καλές στιγμές στο 58′, όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρέθηκε σε καλό σημείο, όμως το σουτ του κόντραρε στον αγκώνα του Μπόατενγκ και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νόιερ. Ήταν μια φάση που θα μπορούσε να δοθεί ακόμα και πέναλτι. Όμως, διαιτητής και VAR δεν ασχολήθηκαν με τη φάση.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έψαχναν όλο και περισσότερο την ισοφάριση, με τη Μπάγερν να επιχειρεί να κρατήσει το χρυσό προβάδισμα. Στο 80΄ ο Νταχούντ επιχείρησε να κερδίσει το Νόιερ με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο αρχηγός της Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφτασε κοντά στο να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. Το αριστερό του πλασέ όμως προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Μπούρκι και η Ντόρτμουντ έμεινε ζωντανή. Ωστόσο, οι Βεστφαλοί δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Νόιερ και έτσι η Μπάγερν πανηγύρισε ένα χρυσό τρίποντο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ