ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Μπαρτσελόνα δίνει ως αντάλλαγμα τον Κουτίνιο για Λαουτάρο!

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες είναι η Μπαρτσελόνα και γι' αυτό προτίθεται να παραχωρήσει μέχρι και τον Φιλίπε Κουτίνιο στην Ίντερ ως αντάλλαγμα!

Η Μπαρτσελόνα δίνει ως αντάλλαγμα τον Κουτίνιο για Λαουτάρο!

Η Μπαρτσελόνα κάνει συνεχώς ό,τι περνάει από το χέρι της για να «κλείσει» τον Λαουτάρο Μαρτίνες και να τον ντύσει στα «μπλαουγκράνα» από τη νέα σεζόν.

Είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης, όπως και ο Αργεντινός επιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή. Ωστόσο, η Ίντερ ζητάει πολλά, καθώς έχει ορίσει τη ρήτρα του Λαουτάρο στα 111 εκατ. ευρώ, ενώ τον παραχωρεί με 80-90 εκατ. ευρώ εφόσον δοθεί ως αντάλλαγμα ο Ζούνιορ Φίρπο. Η Μπάρτσα βέβαια έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να δαπανήσει τόσα χρήματα και γι’ αυτό ψάχνει άλλες λύσεις.

Οι «μπλαουγκράνα» προτείνουν να δώσουν 50 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και δύο ποδοσφαιριστές από αυτούς τους τρεις: Ράκιτιτς, Ραφίνια και Σεμέδο. Στη λίστα των έμψυχων ανταλλαγμάτων που προτίθεται να δώσει η Μπαρτσελόνα, προστίθεται πλέον και ο Φιλίπε Κουτίνιο! Για ανταλλάγματα είχαν «παίξει» και τα ονόματα των Γκριεζμάν, Ουμτιτί και Βιδάλ, αλλά δύσκολα θα παραχωρηθούν με αυτόν τον τρόπο. Αν παραχωρηθούν…

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν πρόκειται να παραμείνει και μετά το πέρας της φετινής σεζόν στην Μπάγερν (όπου είναι δανεικός) και το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Κίκε Σετιέν, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι επιθυμεί την παραμονή του Κουτίνιο και πως τον υπολογίζει στα μελλοντικά σχέδιά του, αλλά τη διοίκηση δεν θα τη… χάλαγε να ξεφορτωθεί τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, παρά το γεγονός ότι δαπανήθηκαν 145 εκατ. ευρώ το 2018 όταν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ!

Πρωταρχικός στόχος της Μπαρτσελόνα πάντως για την υπόθεση Κουτίνιο, είναι να μειωθεί όσο το δυνατόν γίνεται η… χασούρα από τα 145 εκατ. και να πουληθεί με το μεγαλύτερο δυνατόν χρηματικό ποσό. Οι ομάδες που φαίνεται να «σφάζονται» για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο είναι οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Λέστερ και Νιούκαστλ, με τον Κουτίνιο να διατηρεί πολύ καλό όνομα ακόμη στην Premier League, καθώς το πέρασμά του από τη Λίβερπουλ ήταν πάρα πολύ καλό!

Όπως βλέπετε λοιπόν, τα σίριαλ των Λαουτάρο και Κουτίνιο θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ