Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντίνι “Ο κορονοϊός χάλασε την εικόνα του τίτλου της Λίβερπουλ”
Λίβερπουλ

Ντίνι “Ο κορονοϊός χάλασε την εικόνα του τίτλου της Λίβερπουλ”

Ο άσος της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, τόνισε σε συνέντευξή του ότι η διακοπή της σεζόν λόγω κορονοϊού χάλασε την εικόνα του τίτλου που θα κερδίσει η Λίβερπουλ.

28.05.2020 | 10:57

Ο Τρόι Ντίνι αποτελεί έναν από τους λίγους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ που έχει εναντιωθεί τόσο έντονα με την ιδέα της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ο ίδιος είχε αναλάβει έναν άτυπο ρόλο εκπρόσωπου των παικτών στις συζητήσεις για την επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ως αρχηγός της Γουότφοντ είχε εκφράσει τους πιθανούς κινδύνους έκθεσης στον ιό μέσω της επανέναρξης. Είχε αναφέρει, μάλιστα, ότι ο ίδιος δεν επρόκειτο να επιστρέψει στις προπονήσεις, επειδή φοβόταν μην βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN, πάντως, φάνηκε να γίνεται πιο διαλλακτικός. Έτσι, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί στις προπονήσεις της ομάδας του.

“Είπα μόνο ότι δε θα επιστρέψω στις προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα. Πιθανότατα, όμως, να πάω, την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα και αν είναι να έχω μία συζήτηση. Ήδη έχω ανοίξει διάλογο με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο αυτές τις μέρες”.

“Ο κορονοϊός έβλαψε το κατόρθωμα της Λίβερπουλ”

Σύμφωνα με τον Ντίνι, πάντως, ο κορονοϊός έπληξε την ακεραιτότητα του πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια και την εικόνα του για τον τίτλο που αναμένεται να κερδίσει η Λίβερπουλ.

“Νομίζω ότι όσον αφορά την ακεραιότητα της σεζόν, αυτή έχει ήδη χαθεί. Νιώθω άσχημα για τη Λίβερπουλ διότι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα αξίζουν τον τίτλο. Αξίζουν να πανηγυρίσουν το τρόπαιο. Ανεξάρτητα, όμως, από το τελικό αποτέλεσμα θα παραμείνει μία χρονιά που χάλασε λόγω του κορονοϊού. Δε θα είναι η χρονιά, όπου η Λίβερπουλ κέρδισε την Πρέμιερ όντας η καλύτερη ομάδα. Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε. Γι΄αυτό λυπάμαι για τη Λίβερπουλ και τους παίκτες της και τον Χέντερσον. Από πλευράς, όμως, ακεραιότητας, δεν υπάρχει περίπτωση να πεις ότι αυτή ήταν μία βιώσιμη διοργάνωση. Είναι σαν να τρέχεις μαραθώνιο, 20 μίλια, να σταματάς για 2 μήνες και μετά να τρέχεις και τα υπόλοιπα μέτρα θεωρώντας ότι αυτή ήταν μία καλή στιγμή”.

Τρίτος γύρος ελέγχου κρουσμάτων

Ας σημειωθεί ότι το διήμερο Δευτέρα (25/5) και Τρίτη (26/5) πραγματοποιήθηκε ο τρίτος γύρος των τεστ για ιχνηλάτηση του κορωνοϊού στην Premier League και βρέθηκαν 4 νέα κρούσματα.

Συνολικά, το διήμερο Δευτέρα (25/5) και Τρίτη (26/5) πραγματοποιήθηκαν 1.008 τεστ. Αυτός ήταν ο λεγόμενος «τρίτος γύρος». Ο τέταρτος γύρος θα διενεργηθεί την Πέμπτη (28/5) και Παρασκευή (29/5), με τα τεστ να ξεπερνούν τα 60 σε κάθε ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version