ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ομάδα της αγωνιστικής, ή αλλιώς ο Κίμιχ και η παρέα του

Μεσοβδόμαδη δράση για την Μπουντεσλίγκα κι εμείς άλλο που δεν θέλαμε. Χορτάσαμε μπαλίτσα σας παρουσιάζουμε την ομάδα που στήνουμε γύρω από τον MVP Κίμιχ.

Ομάδα της αγωνιστικής, ή αλλιώς ο Κίμιχ και η παρέα του

Το ντέρμπι κορυφής ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα των οπαδών της Μπουντεσλίγκα. Όμως, η 28η αγωνιστική είχε ποικίλους πρωταγωνιστές και σε άλλα ματς.

Χρέος λοιπόν του Βασιλιά είναι να είναι δίκαιος και να αναδείξει όλους όσους ξεχώρισαν. Όχι, Τζόσουα Κίμιχ κανείς δεν θα σου πάρει το βραβείο του MVP από τα χέρια. Το αξίζεις και με το παραπάνω. Απλά θα σε πλαισιώσουμε με τους καλύτερους του διημέρου.

[team1]

Τερματοφύλακας

Αλεξάντερ Σβόλοβ(Φράιμπουργκ)

Ξέρω τι σκέφτεστε… Πώς γίνεται να έχουμε στους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής έναν τερματοφύλακα που η ομάδα του έφαγε τρία γκολ. Εμείς θα σας πούμε και λίγα ήταν! Ο Σβόλοβ κράτησε την ομάδα του σε πολλά σημεία, και από τα 13 σουτ που δέχθηκε στο τέρμα έφαγε τα 3. Fair enough.

Δεξί μπακ

Ριντλ Μπακού (Μάιντζ)

Τον πόντο της ισοπαλίας πήρε η Μάιντζ στην έδρα της Ουνιόν Μπερλίν. Το γκολ πέτυχε ο δεξιός μας μπακ κι έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του, διατηρώντας τη πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Δεξί στόπερ

Μαρίν Πόνγκρασιτς (Βόλφσμπουργκ)

Μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε ο Κροάτης κόντρα στη Λεβερκούζεν είναι ικανά να του δώσουν μία θέση στην ομάδα. Βέβαια, δεν στάθηκε μόνο σε αυτά καθώς ήταν καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης εκτός έδρας νίκης με 4-1.

Αριστερό στόπερ

Κρίστιαν Γκροβ (Βέρντερ Βρέμης)

Όταν δεν μπορείς να κερδίζεις τουλάχιστον μην χάνεις. Ένα ρητό που θα ασπάζεται η Βέρντερ, στην προσπάθειά της να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Κόντρα στη Γκλάντμπαχ έμεινε στο 0-0 και ο Γκροβ ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα.

Αριστερό μπακ 

Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου)

Ο Καναδός μπαίνει στην 11άδα μας γι’ αυτό το σπριντ. Όχι εντάξει πλάκα κάνουμε. Αν και το κόψιμο αυτό μπορεί να του χρεωθεί σαν γκολ, ο Ντέιβις προσέφερε ακόμα περισσότερα στη νίκη της ομάδας του. Απροσπέλαστος στα αριστερά, άνετος και αέρινος, ο νεαρός αρχίζει να παίζει σαν βετεράνος.

Κεντρικό χαφ

Μαξιμίλιαν Άρνολντ (Βόλφσμπουργκ)

Πολύ καλή η παρουσία του Γερμανού χαφ. Ο 26χρονος ήταν καταλυτικός στο θρίαμβο της ομάδας απέναντι στις “ασπιρίνες”. Ένα γκολ και δύο ασίστ, τι άλλο να ζητήσει ο προπονητής του;

Κεντρικό χαφ

Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου)

Ο MVP. Μπορούσαμε απλά να τον βάλουμε μόνο του στο κέντρο του γηπέδου! Τα έκανε για μία ακόμη φορά Ο-Λ-Α, έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα και σκόραρε και το γκολ της νίκης. Χάνσι Φλικ, μήπως σου κάνει και καφέ πριν την προπόνηση; Θα μας τρελάνει όλους ο Κίμιχ.

Δεξί εξτρέμ

Ματέους Κούνια (Χέρτα Βερολίνου)

Η εκδίκηση του πρώην! Η Λειψία στραβωπάτησε απένατι στη Χέρτα (2-2) και ο Βραζιλιάνος ήταν από τους κύριους λόγους αυτής της γκέλας. Είχε κίνητρο βλέπετε, αφού τον διώξανε προ ολίγων μηνών.

Αριστερό εξτρέμ

Φίλιπ Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Διαρκής πηγή κινδύνου ήταν ο Σέρβος. Η ομάδα του πέτυχε τρία γκολ, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία κόντρα στην Φράιμπουργκ. Ο ίδιος όμως ήταν για μία ακόμη φορά καταλυτικός για την ομάδα του, έχοντας και μία ασίστ.

Κεντρικός μεσοεπιθετικός

Βιτσέντζο Γκρίφο (Φράιμπουργκ)

Λίγο πιο κεντρικά βάλαμε τον Γερμανό για να χωρέσει στο σύστημα μας. Δεν θα έχει πάντως πρόβλημα να αποδώσει, είναι σε φόρμα. Ένα γκολ και μία ασίστ απέναντι στην Άιντραχτ, βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πάρει η ομάδα του την ισοπαλία.

Κεντρικός επιθετικός

Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ (Χόφενχαϊμ)

Δύο γκολ πέτυχε ο Αυστριακος κόντρα στην Κολονία και ουσιαστικά καθάρισε το ματσάκι. Μία νίκη (3-1) που ανέβασε την ομάδα στην έβδομη θέση. Η ομάδα του θα τον θέλει εξίσου “καυτό” και για τη συνέχεια για να έχει ευρωπαϊκές ελπίδες.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ