Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τελειώνει» άμεσα τον Νταβίντ Λουίζ ο Αρτέτα!
Home Page

«Τελειώνει» άμεσα τον Νταβίντ Λουίζ ο Αρτέτα!

Χωρίς τον Νταβίντ Λουίζ θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Μικέλ Αρτέτα που ψάχνει άλλες λύσεις για την αμυνική γραμμή της ομάδας.

28.05.2020 | 20:37

Μπορεί η σεζόν στην Αγγλία να ξαναρχίζει σε λιγότερο από έναν μήνα και όλοι να ετοιμάζονται για να πατήσουν και πάλι χορτάρι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα μεταγραφικά μπαίνουν στο συρτάρι. Ο Μικέλ Αρτέτα με τους συνεργάτες τους θέλουν να χτίσουν μία νέα Άρσεναλ και επεξεργάζονται τις προοπτικές που έχουν για να αλλάξουν το προφίλ της ομάδας. Εκτός από καλές κινήσεις, ο Αρτέτα ετοιμάζει την Άρσεναλ και για κάποιες αποχωρήσεις. Αποχωρήσεις που θα έχουν ως στόχο να διώξουν τη “ρετσινιά” και να σταματήσουν οι γκρίνιες στο Έμιρεϊτς. Μία από αυτές θα είναι κατά πάσα πιθανόττητα ο Νταβίντ Λουίζ.

Μολονότι αγωνίστηκε φέτος σε 25 επίσημα παιχνίδια, ο Νταβίντ Λουίζ ήταν εξαιρετικά ασταθής. Έκανε πολλά λάθη και ήταν από τους βασικούς υπεύθυνους της κάκιστης αμυντικής επίδοσης. Ο Μίκελ Αρτέτα δεν τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα η παραμικρή συζήτηση για ανανέωση δείχνει ότι το καλοκαίρι θα αποχαιρετίσει την Άρσεναλ.

Το συμβόλαιο του Νταβιντ Λουίζ

Για την Άρσεναλ δεν θα είναι δύσκολο να “ξεφορτωθεί” τον Βραζιλιάνο. Μολονότι πήγε μόλις πριν έναν χρόνο στο Λονδίνο, δεν έχει συμβόλαιο. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν δάρκειας ενός έτους. Υπήρχε βέβαια δυνατότα ανανέωσης για έναν ακόμα, αλλά χωρίς να είναι δεσμευτική. Έτσι οι κανονιέρηδες θα εκμεταλλευτούν το γεγονός και θα βαδίσουν χωρίς τον Νταβίντ Λουίζ τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version