Λίβερπουλ

Βέρνερ: Τα “παρατάει” η Λίβερπουλ!

Οι υψηλότατες απαιτήσεις της Λειψίας για τον Τίμο Βέρνερ, κάνουν τη Λίβερπουλ να εγκαταλείπει την περίπτωσή του αφού αλλάζουν τα δεδομένα μετά τον κορωνοϊό.

Ο Τίμο Βέρνερ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήδη απασχολούν και σίγουρα θα αποσχολήσουν πολύ έντονα το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο Γερμανός πραγματοποιεί μία ακόμα εξαιρετική χρονιά στη Λειψία και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο – μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα η διασύνδεσή του με τον Γιούργκεν Κλοπ – και λόγω εθνικότητας- συχνά τον τοποθετούσε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Λίβερπουλ. Η αλήθεια είναι ότι ότι οι κόκκινοι θα ήθελαν πολύ τον Βέρνερ στην ομάδα τους. Παρόλα αυτά, με τα νέα δεδομένα, θεωρείται σχεδόν απίθανο ότι θα τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, η Λίβερπουλ ναι μεν ενδιαφέρθηκε αλλά πλέον εγκαταλείπει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα νέα οικονομικά δεδομένα δημιουργούν νέες συνθήκες και η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά. Ο Βέρνερ παραμένει πολύ ακριβός την ίδια ώρα που οι οικονομικές επιπτώσεις της διακοπής, δημιουργούν ένα αβέβαιο κλίμα στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων. Τα "παρατάει" η Λίβερπουλ για Βέρνερ!

Πολύ υψηλές οι απαιτήσεις της Λειψίας – Παραδοσιακά δεν πουλάει φθηνά

Από όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ, οι απαιτήσεις τις γερμανικής ομάδας είναι πολύ υψηλές. Με η χωρίς κορωνοϊό. Η Λειψία δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει το αστέρι της να φύγει “κοψοχρονιά”. Για αυτό το λόγο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκεται να μπει σε συζητήσει με ένα ποσό κάτω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Τιμή πλέον απαγορεύετική για τη Λίβερπουλ. Ίσως και για άλλες ομάδες που τυχόν θα ενδιαφέρονταν. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μπορεί να θεωρηθεί παράλογη ακόμα και η παραμονή του Βέρνερ. Αν και αυτό το σενάριο φαντάζει ακόμα μακρινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ