Ντόρτμουντ

“Τον Χακίμι πλησιάζει μόνο ο Άρνολντ”

Ο ατζέντης του μπακ της Ντόρτμουντ, Ασράφ Χακίμι, αποθέωσε τον παίκτη του συγκρίνοντας τον με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο μπακ της Ντόρτμουντ, Ασράφ Χακίμι, έχει εξελιχτεί σε ένα από τα πιο παραγωγικά μπακ του κόσμου από πέρυσι που μετακόμισε στο σύλλογο ως δανεικός από τη Ρεάλ. Ειδικότερα, μετράει 11 γκολ και 17 ασίστ σε 68 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βστφαλούς.

Ο ατζέντης του Χακίμι, Αλεχάντρο Καμάνο, έδωσε μία συνέντευξη στην Onda Madrid’s El Partido de la Una. Σε αυτήν μίλησε αρχικά για τη πιθανή επιστροφή του Μαροκινού μπακ στη Ρεάλ.

Το σχέδιο της Ρεάλ

“Αυτό που σταθερά μου λένε είναι ότι ο Ασράφ είναι από αυτούς τους παίκτες που τους χρειάζονται να αναπτυχθούν. Η Ρεάλ το κάνει πολύ καλά, στέλνοντάς τους δανεικούς σε άλλα μέρη έτσι ώστε όταν γυρίσουν να είναι έτοιμοι. Ο Ασράφ έχει αποδείξει ότι είναι πια διαφορετικός παίκτης. Πραγματοποιεί απίθανη χρονιά και γι αυτό όλα τα μίντια έχουν στραμμένη την προσοχή πάνω του” ανέφερε ο Καμάνο

Η σύγκριση με τον Άρνολντ

“Τα νούμερα λένε ότι ο Άρνολντ έχει περισσότερες ασίστ αλλά λιγότερα γκολ. Η επιρροή του Ασράφ στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ συγκρίνεται μόνο με του Άρνολντ. Κανείς άλλος δεν έχει τα νούμερα για να τον ανταγωνιστεί. Είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο” τόνισε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Η επιθυμία του παίκτη

“Πιστεύουμε ότι όταν τελειώσει ο δανεισμός θα επιστρέψει στη Ρεάλ. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον; Ο Ασράφ θέλει να παίξει παιχνίδι. Είναι ο μόνος στη Ντόρτμουντ που πάντα ξεκινάει βασικός. Πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση αλλά χωρίς βιασύνη. Είναι νέος, πολύ καλός αλλά πρέπει να παίξει παιχνίδια. Με τη Ρεάλ υπάρχει καλός διάλογος και τον παρακολουθούν συνεχώς. Δε θέλουμε να φύγουμε πολύ μακριά από τη Ρεάλ. Θα φτάσουμε σε μία συμφωνία για οτιδήποτε αλλά με την ιδέα στο μυαλό ότι η Ρεάλ για τον Χακίμι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο” κατέληξε ο Καμάνο.

Ας σημειωθεί ότι ο δανεισμός του Χακίμι στην Ντόρτμουντ λήγει το φετινό καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ