ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Φορτούνα ήταν και τη πέρασε και αυτή (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε στους 5 ανέμους την Φορτούνα Ντίσελντορφ, κερδίζοντας την άνετα με 5-0 στην έδρα της με πρωταγωνιστή το Λεβαντόσφκι.

Μπάγερν: Φορτούνα ήταν και τη πέρασε και αυτή (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε στην Αλιάνζ Αρίνα τη Φορτούν Ντίσελντοφ. Με κεκτημένη ταχύτητα από τα προηγούμενα παιχνίδια συνέχισε η Μπάγερν. Το τελικό 5-0 την αδικεί. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη των “βαυαρών”, οι οποίο βρίσκονται 10 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, η οποία μετράει έναν αγώνα λιγότερο. Όσον αφορά τη Φορτούνα, αυτή κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στη 16η θέση, 2 βαθμούς μπροστά από τη Βέρντερ.

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι είναι αφεντικό κυριαρχώντας στο γήπεδο. Το πρώτο αίμα ήρθε στο 15ο λεπτό. Ο Μίλερ έπαιξε στην αδύναμη πλευρά και ο Γκνάμπρι γύρισε για τον Παβάρ. Ο Γάλλος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ αλλά ο Γιόργκενσεν στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έβαλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η κυκλοφορία της μπάλας από τους “βαυαρούς” τους επέτρεπε να μην κινδυνεύουν καθόλου στα μετόπισθεν. Στο 28, ο Μίλερ, με σκαστό σουτ νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ωστόσο, από το κόρνερ που προέκυψε, ο Παβάρ με σκαστή κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Φορτούνα στη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο είδε τον Ντέιβις να αποκρούσει τη μπάλα κοντά στη γραμμή του τέρματος.

Στο 43ο λεπτό σκόρερ χρίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβάντόφσκι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ κόντρα στη Φορτούνα μετά από 6 προσπάθειες. Το γκολ προήλθε από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Την αρχή έκανε ο Λέβα με τακουνάκι. Ο Κίμιχ επανέλαβε το ίδιο τρικ για να ακολουθήσει ο Μίλερ ως τρέιλερ και να τη στρώσει στον Πολωνό. Ο τελευταίος είχε εύκολο έργο πια για το 3-0.

Αυτό ήταν το 42ο γκολ του Πολωνού σε όλες τις διοργανώσεις και η 22η ασίστ του Μίλερ.

5 “μποφόρ” Φορτούνα

Στην επανάληψη, η Μπάγερν μπήκε φουριόζα. Έτσι, στο 50ο λεπτό, ο Γκνάμπρι γύρισε για τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με τακουνάκι σκόραρε το 43ο γκολ του στη σεζόν.

https://twitter.com/brfootball/status/1266786337979539457

Το ένα γκολ διαδεχόταν το άλλο. Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήταν διατεθειμένοι να πατήσουν φρένο και στο 52ο λεπτό σκόραραν το 5-0. Σκόρερ χρίστηκε ο Ντέιβις, ο οποίος με λίγη τύχη και πολύ ικανότητα βρέθηκε απέναντι από το τέρμα και σκόραρε.

Η Ντίσλελντορφ βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στο 59ο λεπτό. Η κοντινή κεφαλιά του Χόφμαν, όμως, πέρασε άουτ. Η Μπάγερν Μονάχου στη συνέχεια πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές βάζοντας νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, ο καταιγισμός ευκαιριών συνεχίστηκε. Στο 63΄ ο Αλάμπα τρύπησε την αντίπαλη άμυνα με μπαλιά του αλλά ο Μίλερ αστόχησε. Στο 70ο λεπτό, Κάστερμάγιερ είπε 2 φορές όχι στα σουτ των Γκνάμπριν και Λεβαντόφσκι.

Έτσι, το παιχνίδι έσβησε στο τελικό 5-0. Aς σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 22η νίκη του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν σε 25 παιχνίδια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ