Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ζαχαρώνει” τον Μάρτιν Οντεγκάαρντ η Μίλαν
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ζαχαρώνει” τον Μάρτιν Οντεγκάαρντ η Μίλαν

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Μάρτιν Οντεγκάαρντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζουν οι άνθρωποι των "ροσονέρι".

30.05.2020 | 15:01

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς βρίσκονται οι δύο πλευρές. Η Μίλαν όμως θέλει να συνεχίσει την ενίσχυσή της και στη λίστα της βρίσκεται και το όνομα του Μάρτιν Οντεγκάαρντ.

Η διοίκηση λοιπόν της ομάδας θέλει πακέτο τους ταλαντούχους άσους των “μερένχες”. Και είναι και αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρει.

Η Μίλαν επιστρέφει (;)

Ξεκάθαρος στόχος των “ροσονέρι” είναι η επιστροφή στην ελίτ της Ευρώπης. Ήδη έχει κλείσει τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στη νέα εποχή. Τον Ραλφ Ράνινγκ. Πλέον θέλει να βρει και τα κατάλληλα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ. Θα κινηθούν λοιπόν για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ σίγουρα ταιριάζει σε αυτό το προφίλ. Ο Νορβηγός αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Και η αλήθεια είναι ότι έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Τόσο πολύ, που ο Ζιντάν τον θέλει πίσω στο Μπερναμπέου ενόψει της νέας σεζόν. Μία επιθυμία που ενδέχεται να δυσκολέψει αρκετά τη Μίλαν.

Όμως, η ιταλική ομάδα παραμένει αισιόδοξη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη στάση του παίκτη, ο οποίος θέλει να συνεχίσει ως δανεικός σε μία ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός. Κάτι που πολύ δύσκολα θα γίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μίλαν λοιπόν είναι πρόθυμη να του δώσει τον ρόλο πρωταγωνιστή που επιθυμεί.

Υπολογίζεται πάντως πως θα χρειαστούν 40 εκατομμύρια για τη μεταγραφή. Για το λόγο αυτό, οι “ροσονέρι” ενδέχεται να ζητήσουν τον παίκτη ως δανεικό αρχικά κι έπειτα να τον αγοράσουν το επόμενο καλοκαίρι. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να τον πείσουν να “σπάσει” τον διετή δανεισμό του από τη Σοσιεδάδ ώστε να έρθει άμεσα στο Μιλάνο. Οπότε η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version