ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πιέζει για δύο “Γιουβεντίνους” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε επαφή με τη διοίκηση της Γιουβέντους βρίσκεται ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προσπαθώντας να ενισχύσει το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιέζει για δύο “Γιουβεντίνους” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το μεταγραφικό του σχεδιασμό κάνει ο Νορβηγός προπονητής των “κόκκινων διαβόλων“. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει συνεχώς βήματα προόδου όσο βρίσκεται υπό τις οδηγίες του και ο Σόλσκιερ θέλει να δει την ομάδα του ακόμα πιο ψηλά.

Για το λόγο αυτό κοιτάζει ήδη τους στόχους του ενόψει καλοκαιριού. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει το Tuttosport, οι Άγγλοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους για δύο παίκτες της. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άμυνα και επίθεση στο προσκήνιο

Αρχικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ. Πολύ θα ήθελε αυτός να είναι ο Τζέιντον Σάντσο, αλλά πλέον ο νεαρός άσος είναι μία μη προσιτή λύση. Τα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν μετά τον κορονοϊό δεν επιτρέπουν στον σύλλογο -και σε κανένα σύλλογο- να δώσει 120 εκατομμύρια για έναν παίκτη.

Παράλληλα όμως ο Σόλσκιερ αναζητάει κι έναν ικανό στόπερ που θα σταθεί στο πλάι Χάρι Μαγκουάιρ. Οι υπάρχουσες λύσεις δεν τον έχουν πείσει εντελώς, οπότε εξετάζει τις εναλλακτικές του.

Κάπως έτσι λοιπόν, χτύπησε την πόρτα της Γιουβέντους και ζήτησε τους Ντάγκλας Κόστα και Μερίχ Ντεμιράλ. Δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που σίγουρα μπορούν να του καλύψουν τα κενά που θέλει να καλύψει. Για την ώρα πάντως, κάθε περίπτωση χειρίζεται ξεχωριστά.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μοιάζει και η πιο εύκολη υπόθεση. Είναι στη “μαύρη λίστα” της ιταλικής ομάδας, η οποία του έχει διαμηνύσει να βρει ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να πιέζει τους “μπιανκονέρι” και τον παίκτη ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του. Προσπαθούν ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να μετακομίσει στο “Νησί” ο παίκτης, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Το μόνο πάντως που μπορεί να χαλάσει τα πλάνα τους είναι η ενδεχόμενη πρόσληψη του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι από την Παρί. Τότε, θεωρείται δεδομένο ότι ο Ιταλός τεχνικός θα ζητήσει την απόκτησή του και μάλιστα θα είναι το φαβορί.

Όσον αφορά τον Ντεμιράλ, για την ώρα η αγγλική ομάδα έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα του παίκτη. Ο Τούρκος διεθνής είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν αγωνίζεται πολύ λόγω της παρουσίας των Μπονούτσι, Κιελίνι Ντε Λιχτ. Η Γιουβέντους τον πιστεύει και δεν θέλει να τον δώσει, αλλά δεν αποκλείεται ο παίκτης να ζητήσει να αποχωρήσει για μία ομάδα στην οποία θα παίζει πιο πολύ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ