Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκέψεις για τελικό κυπέλλου Αγγλίας με 20.000 οπαδούς!
Αγγλία

Σκέψεις για τελικό κυπέλλου Αγγλίας με 20.000 οπαδούς!

Εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες στη Βρετανία...

31.05.2020 | 13:58

Ο κορωνοϊός διέκοψε κάθε αθλητική δραστηριότητα και φυσικά εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν το δικαίωμα να δουν από κοντά τις αγαπημένες τους ομάδες. Και δυστυχώς θα αργήσει να γίνει αυτό…

Ίσως όχι και πολύ όμως, διότι στην Αγγλία σκέφτονται να επαναφέρουν τους φιλάθλους στα γήπεδα φέτος και σε ένα μόλις ματς! Όχι, μην βιάζεστε. Δεν πρόκειται να δούμε κατάμεστα γήπεδα όπου δεν θα πέφτει καρφίτσα κλπ, ωστόσο οι Άγγλοι εξετάζουν να πραγματοποιηθεί ο τελικός του FA Cup την 1η Αυγούστου με 20.000 οπαδούς!

Φυσικά, για να γίνει αυτό, δηλαδή να παρεβρεθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι στο «Γουέμπλεϊ», θα πρέπει να το επιτρέψουν οι συνθήκες. Όχι οι καιρικές, αλλά οι επιδημιολογικές. Θα πρέπει δηλαδή το R0 να πέσει κάτω από το 0,5 (δηλαδή η δυνατότητα του καθενός να μεταδώσει τον ιό σε άλλους). Έχουμε αρκετό δρόμο για να γίνει αυτό στη Βρετανία πάντως.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε ανθρώπους σε γήπεδα τη φετινή σεζόν. Έστω και σε έναν αγώνα, στον τελικό του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version