Ρεάλ Μαδρίτης

Ράμος: Δεν τα βρίσκουν για την ανανέωση με τη Ρεάλ!

Διφορά και στο οικονομικό αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου ανάμεσα σε Σέρχιο Ράμος και Ρεάλ Μαδρίτης.

Προβλήματα έχουν προκύψει σε σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν διαφωνίες στις πρώτες μεταξύ τους προσεγγίσεις για το καινούργιο συμβόλαιο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα φύγει από την ομάδα. Οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν τις δύο πλευρές να δίνουν τελικά τα χέρια. Παρόλα αυτά, τα πρώτα σύννεφα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με της AS, Ράμος και Μερένχες δεν τα βρίσκουν ούτε στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, αλλά ούτε στο οικονομικό κομμάτι. Όπως φαίνεται όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, η AS υποστηρίζει πως ο Ισπανός στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021, επιμένει να αξιώνει διετή ανανέωση. Από την άλλη μερία. η Ρεάλ του προσφέρει μονοετές με οψιόν για άλλο ένα έτος. Εκτός από τη διάρκεια, υπάρχει χάσμα και στο οικονομικό. Ο Ράμος που βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2005 (με 416 συμμετοχές και 59 γκολ) περιμένει και αύξηση στις αποδοχές του, από τα 8 στα 10 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα ο κορωνοϊός καθιστά αμφίβολη αυτήν την εξέλιξη. Ράμος: Δεν τα βρίσκουν για την ανανέωση με τη Ρεάλ!

Μετά τη σεζόν θα υπάρξει λύση

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θα γίνει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, και εκτιμάται πως τελικά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, αλλά με μικρότερες αποδοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ