Μπαρτσελόνα

Επίσημη κρούση Λίβερπουλ για Ντεμπελέ, έριξε “‘άκυρο” ο Γάλλος!

Ο Κλοπ εισηγήθηκε την απόκτηση του Γάλλου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει καταφέρει να δείξει πως μπορεί να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Μπαρτσελόνα. Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έκανα πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η οικονομική ζημιά που έχει επιφέρει στην Μπαρτσελόνα η πανδημία είναι τεράστια΄. Είναι δεδομένο πως οι Καταλανοί θα προχωρήσουν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να ισορροπήσουν τα ταμεία τους. Ριβάλντο

Ο Ντεμπελέ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι προς παραχώρηση. Η μέτρια αγωνιστική του εικόνα και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του, τον έχουν θέσει σε αυτήν την θέση. Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, η Λίβερπουλ κατάθεσε πριν από λίγες μέρες επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κλοπ έκανε προσφορά για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς.

Όμως ο ίδιος δεν… μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Ο Γάλλος θέλει να παραμείνει στην Βαρκελώνη και είπε όχι στην πρόταση της Λίβερπουλ.

Πάντως στην Μπαρτσελόνα, δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την στάση που κράτησε ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ