Μπαρτσελόνα

“Γκουστάβο Μαΐα, η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα”

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να λογίζεται ο ταλαντούχος άσος της Σάο Πάολο, Γκουστάβο Μαΐα όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη.

Την πρώτη της μεταγραφή θα ολοκληρώσει σύντομα η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα πάντα με τον μάνατζερ του Γκουστάβο Μαΐα, ο οποίος μίλησε στα βραζιλιάνικα Μέσα και υποστήριξε πως ο πελάτης του θα αφήσει τη Σάο Πάολο για τους “μπλαουγκράνα”.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ήδη έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ισπανικά, ώστε να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στη νέα του ομάδα. Γκουστάβο Μαΐα

Δεν ασπάζεται τα λόγια του ατζέντη του ο πρόεδρος του συλλόγου

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca η Μπαρτσελόνα θα δώσει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για το 70% του 19χρονου. Σε πρώτη φάση θα δώσει 1,5 εκατ. και το υπόλοιπα λεφτά σε δόσεις. Μάλιστα, οι “μπλαουγκράνα” φημολογείται πως “έτραξαν” το ντιλ για να προλάβουν τις Λίβερπουλ και Ατλέτικο που ζήτησαν επίσης τον Γκουστάβο Μαΐα.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του ταλαντούχου άσου:

“Είμαστε σίγουροι ότι η Μπαρτσελόνα θα ολοκληρώσει την αγορά του. Υπήρξε όντως σχετική κουβέντα από την ομάδα και τη Δευτέρα ο Μαΐα ξεκίνησε μαθήματα ισπανικών για να είναι πιο έτοιμος. Κι άλλες ομάδες ήρθαν σε επαφή με εμάς τους τελευταίους μήνες αλλά ποτέ δεν είχε αμφιβολία. Πάντοτε ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα”.

Πάντως ο πρόεδρος της Σάο Πάολο δεν εμφανίστηκε τόσο σίγουρος στις δηλώσεις του. Όπως χαρακτηριστικά είπε “Θα πρέπει να μας ενημερώσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου για το αν θα πάρουν τον παίκτη, αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμα. Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους είπαν ότι όλα είναι αβέβαια”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ