Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Εκ νέου μείωση ζητάει ο Μπαρτομέου από τους παίκτες

Δύσκολη είναι η κατάσταση στα ταμεία της Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος της ομάδας ζητάει από τους παίκτες να βάλουν πλάτη και πάλι.

Νέο ψαλίδι στις απολαβές των παικτών θέλει να βάλει ο ισχυρός άνδρας των “μπλαουγκράνα“. Όπως αποκάλυψε το καταλανικό ραδιόφωνο, η κρίση του κορονοϊού έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την Μπαρτσελόνα και ο Μπαρτομέου καλείται να βρει λύσεις.

Για τον λόγο αυτό φέρεται να ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να δεχθούν εκ νέου μείωση στις απολαβές τους. Σε τι βαθμό θα φθάνει αυτή η μείωση δεν γίνεται γνωστό. Γράφεται όμως πως θα συζητήσει άμεσα τους το ενδεχόμενο τις επόμενες μέρες.

Μπορεί λοιπόν τα μεταγραφικά σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, αλλά λίγα από αυτά έχουν βάση. Η οικονομική δύναμη της Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα και το μπάτζετ που θα έχει ο Κίκε Σετιέν θα είναι μειωμένο. Παράλληλα, αυτό θα εξαρτηθεί και σε μεγάλο βαθμό από τις πωλήσεις των Καταλανών, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις.

Πάντως, δεν είναι τυχαίο πως και ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Πιάνιτς έχουν παρουσιαστεί ως “κλεισμένοι”, αλλά ακόμα ανακοινώσεις δεν έχουμε δει. Ο σύλλογος μπορεί να τα έχει βρει και με τους δύο παίκτες, όμως τώρα μένει το δύσκολο. Να συμφωνήσει με τις διοικήσεις των ομάδων τους, κάτι που δυσκολεύεται να κάνει λόγω έλλειψης ρευστού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ