Μπαρτσελόνα

Οι απαιτήσεις της Παρί για Νεϊμάρ τον κρατάνε στην ομάδα

Ολοένα και πιο απίθανη μοιάζει η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μην αλλάζει την στάση της.

Ούτε φέτος φαίνεται θα μπορέσει να επιστρέψει στο Καμπ Νου ο Βραζιλιάνος αστέρας. Όπως αναφέρει η καταλανική “Sport”, ο σύλλογος του δεν δέχεται να κάνει σκόντο στις απαιτήσεις του και ο Νεϊμάρ θα παραμείνει τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει λοιπόν το ρεπορτάζ, η Παρί δεν δέχεται να κατεβάσει την τιμή που έχει θέσει για τον 28χρονο. Θέλει να ρεφάρει την προ τριετίας επένδυση της ύψους 222 εκατομμυρίως ευρώ. Ασφαλώς ξέρει ότι είναι αδύνατον να λάβει όλο το ποσό αυτό, αλλά θέλει μεγάλο μέρος του. Αξιώνει λοιπόν 175 εκατ. για την παραχώρηση του παίκτη.

Ένα ποσό που το θέλει μέχρι τελευταίας δεκάρας σε μετρητά. Έχει δηλαδή ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχθεί καμία ανταλλαγή, η οποία ενδεχομένως θα μείωνε την τιμή του Νεϊμάρ. Κάπως έτσι λοιπόν φαίνεται πως τελειώνει το εν λόγω σήριαλ. Κάτι που έχει αντιληφθεί και ο ίδιος ο διεθνής αστέρας, με την “Sport” να γράφει πως θα συνεχίσει να πιέζει για να επιστρέψει στην Καταλονία, αλλά ξέρει πως πλέον δεν έχει και πολλές ελπίδες. Νεϊμάρ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ