Τότεναμ

Σον: “Δεν μπορώ να πω όσα έκανα στον στρατό, αλλά το απόλαυσα”

Μια χαρά πέρασε ο Χέουνγκ Μιν Σον όσο υπηρετούσε τη μαμά πατρίδα.

Με πολύ ενθουσιασμό μίλησε ο Χέουνγκ Μιν Σον από την εμπειρία του στο στρατό. Ο Νοτιοκορεάτης βρήκε την ευκαιρία λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων να εκτίσει την μειωμένη θητεία την οποία ήταν υποχρεωμένος και όπως φάνηκε στις δηλώσεις του το καταχάρηκε.

Οι κακές γλώσσες βέβαια θα πουν ότι οι 21 μέρες που πέρασε στα χακί ο άσος της Τότεναμ δεν λογίζεται ως θητεία. Όπως και να έχει βέβαια, ο Σον έκανε κανονικά την εκπαίδευση του και όπως έγινε γνωστό μάλιστα διέπρεψε, όντως ο κορυφαίος σε απόδοση φαντάρος ανάμεσα σε 157 σειρούλες.

Μόνο καλές αναμνήσεις θα έχει λοιπόν ο 28χρονος, ο οποίος τόνισε τα εξής:

“Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Οι συμπαίκτες μου δεν θα ζήσουν ποτέ κάτι παρόμοιο. Δεν μπορώ να πω ό,τι έκανα στο στρατό, αλλά πραγματικά το απόλαυσα. Αυτές οι τρεις εβδομάδες ήταν σκληρές, αλλά με πολλές εμπειρίες. Δεν θα ζήσω ποτέ ξανά κάτι ανάλογο. Προσπάθησα να απολαύσω αυτές τις ημέρες.

Την πρώτη μέρα, δεν ξέραμε ο ένας τον άλλον και ήταν λίγο παράξενο. Αλλά μόλις γνωριστήκαμε, περνάγαμε κάθε μέρα μαζί. Ένα δωμάτιο, δέκα άτομα, πολύ κοντά, δουλεύοντας μαζί, βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Ήταν μία φανταστική περίοδος. Αυτά τα παιδιά, τις πρώτες μια, δυο μέρες δεν μπορούσαν ούτε να έρθουν να μου μιλήσουν. Όμως μετά, κάναμε πλάκα μαζί και περάσαμε πολύ όμορφα. Ήταν μία ωραία εμπειρία, την απόλαυσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ