Γερμανία

Βέρνερ: Οι 12 τελευταίες μέρες των εκπτώσεων!

12 ημέρες έχουν μπροστά τους οι ενδιαφερόμενοι αν θέλουν να κλείσουν τον Τίμο Βέρνερ οικονομικά - Η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη.

Μία παράμετρος που όλοι αγνοούσαν, έγινε γνωστή στα γερμανικά ΜΜΕ για το τον Τίμο Βέρνερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν όσες ομάδες θέλουν τον Βέρνερ να τον πάρουν για σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ, καθώς μετά η Λειψία θα μπορεί να αξιώσει ότι ποσό θέλει. Με λίγα λόγια, υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Γερμανού που του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα με το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά αν αυτό το διάστημα περάσει χωρίς να υπάρξει μεταγραφή, η ρήτρα αυτή είναι σαν να μην υπάρχει.

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι οι τελευταίες χρονικά ομάδες που «σύνδεσαν» το ονόματά τους με την περίπτωση απόκτησης του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία φέτος. Για αυτές, ο χρόνο μετράει αντίστροφα αν θέλουν να εκμεταλλευτούν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γερμανού επιθετικού με τους «ταύρους», ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ και να τον κάνουν δικό τους. Βέρνερ: Οι12 τελευταίες μέρες των εκπτώσεων!

Ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα

Πλέον, ακόμα και αυτή η “ευκαιρία” δεν είναι για τις ομάδες κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κυνηγήσουν. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον κανείς δεν δίνει λεφτά απλά γιατί υπάρχει μία μεταγραφική ευκαιρία. Πρέπει να είναι σίγουρος για την κίνησή του. Και ότι ο παίκτης είναι καλός. Αλλά παράλληλα και ότι τον χρειάζεται. Το δεδομένο είναι ότι αν δεν γίνει μεταγραφή μέσα σε αυτές τις 12 μέρες, μετά πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ αν και θα ήθελε τον Βέρνερ, έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει εγκαταλείψει την υπόθεσή του. Δεν της είναι απαραίτητος, οπότε θα κινηθεί αλλού. Η Μπάγερν, που πάντα θέλει τα καλύτερα εγχώρια προϊόντα, μάλλον κοιτάει αλλού. Σίγουρα έχουν στο στόχαστρο και τον Βέρνερ, αλλά αυτήν τη στιγμή προέχει ο Λερόι Σανέ. Κάπως έτσι, οι επιλογές αλλά και οι μέρες, είναι μετρημένες για τον παίκτη. Φαίνεται ότι πιο δυνατά για αυτόν παίζουν η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. Και πάλι όμως έχουν προτεραιότητα τον Σάνσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ