Μπάγερν Μονάχου

Δεν ανανεώνουν οι Τιάγκο και Αλάμπα

Καμία πρόοδος δεν υπάρχει στις περιπτώσεις των δύο παικτών, με τα συμβόλαια των Τιάγκο και Αλάμπα να λήγουν σε ένα χρόνο από τώρα.

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Τιάγκο Αλκάντα και Νταβίντ Αλάμπα. Οι δύο παίκτες μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους κι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αναφέρει όμως το Kicker, οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε και πολύ καλά. Για την ακρίβεια δείχνουν πως δεν πηγαίνουν πουθενά, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν πολύ σύντομα να μπουν τίτλοι τέλους στην καριέρα των δύο παικτών στην Μπάγερν, έπειτα από πολλά χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως  o Αλάμπα βρίσκεται στο σύλλογο από το 2008, αλλά πλέον φαίνεται πως ψάχνει μία νέα εμπειρία. Από τη μεριά του ο Τιάγκο είναι κάτοικος Μονάχου από το 2013, όταν και ήρθε από την Μπαρτσελόνα.

Πάντως, η Μπάγερν Μονάχου δεν δείχνει διατεθειμένη να τους δώσει φέτος. Προτιμάει να τους χάσει ως ελεύθερους του χρόνου. Άλλωστε είναι βασικοί στα πλάνα του Χάνσι Φλικ και θα είναι δύσκολο να αναπληρώσει και τα δικά τους κενά και να ενισχυθεί στις θέσεις που επιθυμεί.

Μόνο ο Τιάγκο θα μπορούσε να παραχωρηθεί αλλά μόνο εάν η διοίκηση ικανοποιηθεί οικονομικά. Για να γίνει αυτό απαιτείται ένα ποσό γύρω στα 60-80 εκατομμύρια ευρώ. Αναφορικά όμως με τον Αυστριακό διεθνή, οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας έχουν αποφασίσει να αρνηθούν κάθε πρόταση που θα δεχθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ