Ρεάλ Μαδρίτης

“Πιθανό να κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη ο Μπέιλ”

Για μία ακόμη φορά ο Ουαλός βρίσκεται προ της εξόδου του Μπερναμπέου, αλλά σύμφωνα με τον ατζέντη του ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει άλλες προθέσεις.

Για το μέλλον του πελάτη του μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC ο Τζόναθαν Μπαρνέτ. Οι φήμες για επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στο “Νησί” φουντώνουν για μία ακόμη χρονιά αλλά ο ατζέντης του παίκτη θεωρούν πως δεν έχουν υπόσταση. Μπέιλ

“Έχει έναν πολύ ωραίο τρόπο ζωής στη Μαδρίτη”

Αντ’ αυτού ο εκπρόσωπος του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί πιο πιθανό να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ισπανική πρωτεύουσα. Είναι χαρούμενος στους “μερένχες” και θα ήθελε να συνεχίσει την ζωή του στη Μαδρίτη. Σχετικά με τις προθέσεις του διεθνούς άσου ο Μπαρνέτ σχολίασε τα εξής:

“Δεν έχω ιδέα ποια είναι η αξία του. Ο μισθός του είναι αρκετά ψηλός και επίσης το που θα πάει είναι πολύ σημαντικό για την ζωή του. Δεν μπορώ να βάλω κάποιο νούμερο σε αυτό. Οι ομάδες μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν να πληρώσουν γι’ αυτόν. Όπως λέω πάντοτε είναι αρκετά χαρούμενος στη Μαδρίτη. Έχει έναν πολύ ωραίο τρόπο ζωής. Δεν μπορώ να δω το λόγο γιατί να μην θέλει πιθανώς να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη”.

Βέβαια αυτή η δήλωσή του ίσως να είναι κι ένα καμπανάκι για τη συμπολίτισσα Ατλέτικο. Η Ρεάλ είναι δεδομένο πως δεν θα κρατήσει τον Μπέιλ του χρόνου μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του. Οπότε, εφόσον ο παίκτης προτιμάει τη Μαδρίτη από το Νησί, δεν αποκλείεται τελικά οι “ροχιμπλάνκος” να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον παίκτη.

Συνεχίζοντας πάντως ο εκπρόσωπος του παίκτη προσέθεσε τα εξής: “Είναι η δικιά του ζωή που θέλει να ακολουθήσει. Οικονομικά θέλει να έχει αρκετά λεφτά για την υπόλοιπη ζωή του, για τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα, εκτός από το παγκόσμιο κύπελλο.Το να επιστρέψει και να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν ένα σπουδαίο πράγμα. Αλλά δε νομίζω ότι θέλει να το κάνει αυτή τη στιγμή γιατί είναι χαρούμενο που παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ