ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Πρέμιερ Λιγκ: Στο δρόμο που χάραξε η Μπουντεσλίγκα

Μετά τη Μπουντεσλίγκα, ήταν η σειρά της Πρέμιερ Λιγκ να καθιερώσει για το υπόλοιπο της σεζόν τις 5 αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων

Πρέμιερ Λιγκ: Στο δρόμο που χάραξε η Μπουντεσλίγκα

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Μετά λοιπόν από τη Μπουντεσλίγκα, είναι η σειρά και της Πρέμιερ Λιγκ να διαφοροποιήσει λίγο τον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγονται τα παιχνίδια.

Όπως ακριβώς συνέβη στη Γερμανία, στο αγγλικό πρωτάθλημα θα επιτρέπονται 5 αλλαγές κατά τη διάρκεια του 90λεπτου για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Παράλληλα, οι αποστολές των ομάδων θα αποτελούνται από 20 ποδοσφαιριστές, καθώς οι προπονητές θα έχουν στη διάθεσή τους 9 αναπληρωματικούς.

Sergio Aguero, Phil Foden and Kevin De Bruyne

Σημαντικό βήμα για την ομαλή ολοκλήρωση της σεζόν

Αυτές οι τροποποιήσεις ήταν απαραίτητες, προκειμένου να διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια χωρίς προβλήματα. Η δίμηνη αποχή των ομάδων από τις προπονήσεις έχει επηρεάσει πολύ τους ποδοσφαιριστές, αφού μοιραία οι δείκτες φυσικής κατάστασης έχουν πέσει. Εφόσον τα παιχνίδια διεξάγονταν χωρίς αυτή την τροποποίηση, ο κίνδυνος τραυματισμού θα ήταν πολύ μεγάλος.

Η Πρέμιερ ανοίγει και πάλι τις πύλες της στις 17 Ιουνίου και όλοι προετοιμάζονται για αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Η σεζόν είναι εξορισμού ιδιαίτερη και η συγκεκριμένη αλλαγή θα λέγαμε ότι λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια των προπονητών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ