ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

“Φτύνει” την Παρί για χάρη της Άρσεναλ ο Τόμας Παρτέι!

Αμφίδρομο είναι το ενδιαφέρον των δύο πλευρών, με τον Τόμας Παρτέι να γυρίζει την πλάτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν για να μεταγραφεί στην Άρσεναλ.

“Φτύνει” την Παρί για χάρη της Άρσεναλ ο Τόμας Παρτέι!

Αποφασισμένος είναι ο 27χρονος να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. Ο Τόμας Παρτέι φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν κι έχει ήδη καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δεν έχει ανανεώσει το τρέχον συμβόλαιο του με τους “ροχιμπλάνκος”. Η ισχύουσα ρήτρα του είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ, μία τιμή που τον κάνει πιο προσιτό στους ενδιαφερόμενους. Τόμας Παρτέι

Επικοινώνησε με τον πρώην “Εγγλέζο” Μίκαελ Εσιέν

Ο Γκανέζος αστέρας είναι δεδομένο πως βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Άρσεναλ όσο και της Παρί. Μεταξύ των δύο το μόνο λογικό θα ήταν να καταλήξει στους πρωταθλητές Γαλλίας. Όμως, ο διεθνής αμυντικός χαφ έχει άλλα πλάνα. Επιθυμεί την μεταγραφή του στην ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, όπως αποκαλύπτει και γνωστός δημοσιογράφος της χώρας του.

Επιθυμία του είναι να μετακομίσει στο “Νησί”, κάτι που κάνει τους “κανονιέρηδες” φαβορί για την απόκτησή του. Μάλιστα, έχει ήδη έρθει σε επαφή με έναν συμπατριώτη του, παλιά δόξα των αγγλικών γηπέδων. Ο λόγος ασφαλώς για τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος έπαιξε για οκτώ σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Όπως τόνισε λοιπόν ο Σάμοελ Άπια στο ρεπορτάζ του:

“Σύμφωνα με μία πηγή κοντά στον Τόμας Παρτέι, ο παίκτης θέλει να παίξει για την Άρσεναλ. Εκεί πιστεύω πως θα παίζει την επόμενη σεζόν. Προσδοκώ πως θα είναι στην Αγγλία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό. Ο Παρτέι θέλει να παίξει για την Άρσεναλ, θέλει να είναι στην Αγγλία. Την προηγούμενη εβδομάδα, μου είπαν πως μίλησε με τον Εσιέν. Κάτι που δεν θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς κοντινές πηγές μου μού λένε ότι ο παίκτης θέλει να παίξει στην Αγγλία και ειδικά στην Άρσεναλ”.

Ο δρόμος λοιπόν φαίνεται πως είναι στρωμένος για τους Λονδρέζους ώστε να κάνουν μία σπουδαία μεταγραφή. Τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά ακόμα περισσότερο σε αγωνιστικό. Ο Γκανέζος είναι ένας παίκτης που λείπει από τον Αρτέτα και ο Ισπανός θέλει να χτίσει γύρω του τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ