ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπένφικα

Μπενφίκα: 2 παίκτες στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο λεωφορείο

2 παίκτες της Μπενφίκα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγνώστων στο λεωφορείο της ομάδας που επέστρεφε στο προπονητικό κέντρο.

Μπενφίκα: 2 παίκτες στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο λεωφορείο

Η Μπενφίκα έχασε την Πέμπτη (4/6) την ευκαιρία να προσπεράσει στη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος την Πόρτο. Ειδικότερα, η εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Τοντέλα την έφερε ισόβαθμη με τους “δράκους” στην κορυφή.

Κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας στο προπονητικό κέντρο με το λεωφορείο, έπεσε θύμα επίθεσης με πέτρες. Άγνωστοι έσπασαν το παρμπρίζ του οχήματος τραυματίζοντας δύο παίκτες των “αετών”. Ειδικότερα, θραύσματα από τα γυαλιά τραυμάτισαν στο πρόσωπο τον Γιούλιαν Βάιγκλ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στους 2 παίκτες παρασχέθηκε αρχικά ιατρική φροντίδα κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Σύμφωνα με πηγή στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Ντα Λουζ” ως προληπτικό μέτρο.

Η ανακοίνωση της Μπενφίκα

Με ανακοίνωσή της η Μπενφίκα καταδίκασε τη συγκεκριμένη επίθεση και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να ταυτοποιήσει τους δράστες.

“H Μπενφίκα καταδικάζει και λυπάται για την επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο και τους παίκτες που έπεσαν θύματα. Ενημερώνουμε ότι ως προληπτικό μέτρο, ο Γιούλιαν Βάγικλ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατευθύνθηκαν κατευθείαν στο νοσοκομείο Ντα Λουζ αφού τους χτύπησαν τα θραύσματα. Ο σύλλογος εγγυάται με την πλήρη συνεργασία των αρχών, τις οποίες καλεί να καταβάλει τις μέγιστες προσπάθειες ότι θα προσπαθήσει να βρει τους υπεύθυνους γι΄αυτές τις εγκληματικές ενέργειες”.

H ατμόσφαιρα στο γήπεδο

Η αναμέτρηση διεξάχθηκε φυσικά κεκλεισμένων των θυρών για λόγους αποφυγής διασποράς του κορονοϊού. Ωστόσο, τα τοποθετημένα κασκόλ σε κάθε θέση του γηπέδου δημιούργησαν μία ψευδαίσθηση παρουσίας κόσμου στις κερκίδες. Επιπλέον, η καθιερωμένη πτήση του αετού του γηπέδου πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Μπενφίκα μέτρησε πάνω από 20 τελικές. Σημάδεψε, μάλιστα, 2 φορές το δοκάρι αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 0-0.

“Πάντα έπαιζαν με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Ήταν δύσκολο. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Φυσικά μας έλειψαν οι οπαδοί μας αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία” ανέφερε ο μέσος της ομάδας Αντέλ Τάραμπτ στην Daily Mail.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ