Λίβερπουλ

“Αν είχα το 10% του Τζέραρντ θα έκανα μεγάλη καριέρα”

Θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη, όπως όλα δείχνουν, μέχρι η Λίβερπουλ να βρει τον "επόμενο Στίβεν Τζέραρντ", όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Τζόρνταν Ρόσιτερ.

Δεν ήταν ένας απλός παίκτης για τη Λίβερπουλ. Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ένα είδωλο. Ένας θρύλος. Ένας μύθος για τους “reds”. Και πως να μην είναι άλλωστε; Πρόκειται για το παιδί που μεγάλωσε θέλοντας να φορέσει τη κόκκινη φανέλα, έστω και μία φορά. Τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Μπορεί να μην έκλεισε την καριέρα του στο “Άνιφλντ”, αλλά στο MLS. Όμως, πως να του κρατήσουν κακία οι τόσοι θαυμαστές του, αλλά και οι φίλοι των “reds”; Απλά αυτό δεν γίνεται. Όπως και δεν γίνεται, άμεσα τουλάχιστον, να βρουν και εκείνον που θα τον αναπληρώσει.

Αυτόν που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Εκείνον που δεν θα έχει πρόβλημα να κρατήσει ψηλά και με καμάρι την ταμπέλα του “επόμενου Στίβεν Τζέραρντ”. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζόρνταν Ρόσιτερ που βρήκε από τις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου. Εκεί βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία (από τα οκτώ του χρόνια).

Όλοι όσοι τον έβλεπαν είχαν να πουν τα καλύτερα για εκείνον. Όσο μεγάλωσε γινόταν ολοένα και καλύτερος. Γι’ αυτό και δεν άργησε να δεχτεί το πρώτο μεγάλο “βάρος” στην καριέρα του. Να επωμιστεί το… ρόλο του επόμενου “Τζέραρντ”. Ένας και μοναδικός ο Στίβεν Τζέραρντ

Πολύ θα ήθελε να είναι έστω και… λίγο σαν τον Τζέραρντ!

Δεν ήταν μόνο αρχηγός της Λίβερπουλ και ο φυσικός της ηγέτης. Ο Στίβεν Τζέραρντ στα “ντουζένια” του υπήρξε ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο (αν όχι ο καλύτερος). Όχι για μία και δύο σεζόν, αλλά για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Θα μπορούσε κάποιος να συγκριθεί μαζί του και μάλιστα τόσο νωρίς; Φυσικά και όχι. Και αυτό έσπευσε να τονίσει με δηλώσεις του ο Τζόρνταν Ρόσιτερ.

“Ποτέ δεν το είδα σαν κάτι που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Όταν το άκουσα αυτό σκέφτηκα: “εγώ ο επόμενος Τζέραρντ;”. Αν είχα έστω και το 10% του ταλέντου του τότε θα έκανα τεράστια καριέρα. Ήταν τιμή μου που μερικοί μπήκαν σε αυτή τη σύγκριση. Ωστόσο, δεν γίνεται να συγκριθεί κάποιος μαζί του. Είναι ένας πραγματικός θρύλος για τον σύλλογο”, τα λόγια του πιτσιρικά χαφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ