Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απόλυτη ανατροπή για Μέρτενς!
Νάπολι

Απόλυτη ανατροπή για Μέρτενς!

Κόντρα σε όλα τα... σενάρια, ο Ντρις Μέρτενς φαίνεται πως θα παραμείνει στην Νάπολι!

06.06.2020 | 00:12

Το συμβόλαιο του Ντρις Μέρτενς με την Νάπολι, λήγει σε μερικές εβδομάδες. Εδώ και αρκετούς μήνες ο Βέλγος άσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον νέο σταθμό της καριέρας του. Όλοι θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του από τους Ναπολιτάνους.

Ήδη Τσέλσι και Ίντερ φαίνεται να βρισκόντουσαν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Οι Άγγλοι μάλιστα θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή του στους Λονδρέζους. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα που έγραψε ιστορία, την Νάπολι.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Ναπολιτάνοι έκαναν την “αντεπίθεση” τους και έκαναν μια αρκετά καλή προσφορά προς τον Βέλγο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Μέρτενς τα έχει βρει σε όλα με τους παρτενοπέι και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022! Ο 33χρονος θα αμείβεται με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Πρόταση που ικανοποιεί τα οικονομικά του ¨θέλω”.

Αν μη τι άλλο η παραμονή του Μέρτενς στην Νάπολι ήταν κάτι που… κανείς δεν περίμενε. Η πανδημία έπαιξε τεράστιο ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη, καθώς καμία από τις Τσέλσι και Ίντερ δεν ήταν σε θέση να δώσουν τόσα χρήματα στον 33χρονο επιθετικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα της Σέριε Α.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version